Dolar ne zaman düşer?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düşmeyecek kardeşim, D-Ü-Ş-M-E-Y-E-C-E-K. Ne zaman defolup giderlerse belki ama kim gelirse şu ülkeye 15 yılda verilen zararın altından kalkamaz.
15 yılda neler mi yaptı? Altay tankı, Milli Piyade Tüfeği, MİLGEM, ANKA, Koral, bir çok yeni ulaşım yolları + 3. Havalimanı ve bir çok daha yeni yenilikler gelecekti fakat bazı "kesimler" buna sebepsiz bir şekilde engel oldular. Buradan sakın benim "X" parti destekçisi olduğum düşünülmesin fakat orada burada duyduklarınız ile de bu kadar çok kötülemeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ssdece yaptı veya sadece yapmadı demek kesinlikle yanlış bir tutum olur.

Hükümetin iyi yaptığı birçok güzel iş var.

Ve evet, bunların yanında iyi yapmadıkları da var.

Bu nedenle @FalconPolat, sizinki yorumunuz sağlıklı değil. Bir kişiye duyduğunuz nefret, o kişinin veya o gurubun yaptığı iyi işleri silmez.

Kisa ve öz açıklayacağım.
Dolar'ın düşmesini beklemeyin. Yükselir, sabit kalir ama dusmez. Bana kalırsa (Bence diyorum belli olmaz burası Türkiye) ne kadar erken o kadar iyi.

Hocam yılbaşı artması dediğiniz şundandır. Yıl başında genelde mal alışverişi olmaz. Sayım yapılır, gelir gider hesaplanır falan. Ondan dolayı dolar az miktarda artabilir yurt dışına satış yapılmadığı için ancak çok düşüş beklemek uygun olmaz. Elbette ekonomi uzmanı değiliz, o yüzden bize inanmayın Ancak ekonomi uzmanları da zaten artacağını söylüyor. Gerçi ne olacağı belli olmaz. HDP liler tutuklanıyor dolar artıyor mesela, bunun gibi garip ilişkiler var. Ancak şunu da unutmayın doların değeri tüm para birimlerinin önünde yükseldi. Sadece bize has bir olay değil. Bundan yola çıkarsak Amerika ile ilgili bir olay var. Yani Trump işi tam bir hallolursa düşebilir. Ama artadabilir. Benim ocağın 20 sinde yada şubatın başında alacağım şeyler var mesela. Ben de kaygılıyım o yönden. Mesela para biriktiriyorum tam bütçe tuttu diyorum dolar artıyor biriktirmeye devam Bu arada moderetör arkadaşlara teşekkür ediyorum benim mesajın gereksiz kısmını silmişler Harbi, ben onu neden yazdım ki?
Sonuç olarak iki ihtimal var. Trump iyice oturursa düşebilir. Ama daha da artabilir. Bu arada A Haber milletle dalga geçiyor sanırım. Çeyrek dolar 0,88 oldu diye haber vardı geçen.

Arkadaşlar üzgünüm ama dolar önümüzde yaşayacağımız geniş çaplı ekonomik kriz ve sonrasında yapılan devalüasyon sonucu üretimin artırılmasına kadar sürecektir.

İfadeler: GCN
Hiç lafı eğip bükmeden söyleyeceğim. ABD ve AB ile sıkı fıkı hatta Davutoğlu'nun Hillary'e çak yaptığı sonrasında asrın liderine Obama'nın beyzbol sopasını gösterdiğinde milletin kuzu kuzu sineye çektiği gibi yine sineye çektiğinde Dolar düşecektir. Şu an ki şartlarda bu mümkün görünmesede daha önceki mavi marmara rusya uçağı esat kardeşimden esete gibi 180° fırıldaklıkları gördükten buda olasıdır.

Belki de sorun sizin de söylediğiniz gibidir, ne dersiniz? Bize beyin, bilim, üretim lazım. Sadece askeri yönde bir şeyler yapıp, yol yapmak ile olmuyor bizim kalkınmamız. Siyaseti katmamak elde değil özür dilerim lakin, bilimle uzaktan yakından alakası olmayan bir lider var başımızda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…