Dolar neden artıyor?

Hepimizin bildiği gibi dışa çok bağımlı bir ülke haline geldik, cari açığımız fazla, yaptığımız ihracat maalesef ki ithalatımızı karşılayamıyor. Köprü, yol, bina gibi yapılara ciddi paralar dökmeyi bırakmalıyız, tek hedefimiz üretmek olmalı, yatırım yapılacaksa üretime yapılmalı, üretimin yapılabilmesi için yerli ham maddeye yapılmalı. Kur mecburi olarak daha yükselmeye devam edecek ve zorunlu olarak üretmeye itileceğiz, hükümet artık çok daha arka planda kalması gereken yapılara birinci önceliği veremeyecek, üretmeye zorlanacak, sadece hükümet değil, toplum olarak üretmeye itileceğiz. İşin sonunda yani seneler sonra dolar kuru düşüşe geçebilir ama üretmeye itildiğimiz taktirde hala hükümet böyle saçma sapan adımlar atarak sorumluluk almazsa ayaklanmalar ve çok büyük çaplı olmayan iç savaşlar görülebilir, tüm bunların sonucunda Türkiye ciddi bir güç kaybı yaşayacaktır.
 
Dolar artmıyor. Türk Lirası halihazırda 2013-2014'ten beri sürekli değer kaybetmeye devam ediyor. Şu an bu soru, sorulacak bir soru mu sence? Senelerdir değer kaybetmeye devam ediyor ve hala aynı sorular sorulmaya devam ediyor.
 
Dolar artmıyor Türk parası değer kaybediyor peki niye diye sorarsanız? Söyleyeyim çünkü bu ülkede hiçbir şey olmuyor üretim yok eğitim yok hiçbir şey doğru dürüst değil anlamıyorum hala akp ye oy veriyosunuz niye?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı