efew0 Hectopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 1.722 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Kocaeli 5 Nisan 2024 #21 duzzstar dedi: Yok hocam ben yurtdışına gideceğim onun için dolar biriktiriyorum Genişletmek için tıkla... Hocam yurt dışı için biriktiyorsanız üzülmeniz saçma olmuş. Bende gideceğim Euro düşsün diye 4 gözle bekliyorum.
duzzstar dedi: Yok hocam ben yurtdışına gideceğim onun için dolar biriktiriyorum Genişletmek için tıkla... Hocam yurt dışı için biriktiyorsanız üzülmeniz saçma olmuş. Bende gideceğim Euro düşsün diye 4 gözle bekliyorum.
duzzstar Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #22 efew0 dedi: Hocam yurt dışı için biriktiyorsanız üzülmeniz saçma olmuş. Bende gideceğim Euro düşsün diye 4 gözle bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Öğrenci olarak mi gidecekseniz?
efew0 dedi: Hocam yurt dışı için biriktiyorsanız üzülmeniz saçma olmuş. Bende gideceğim Euro düşsün diye 4 gözle bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Öğrenci olarak mi gidecekseniz?
efew0 Hectopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 1.722 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Kocaeli 5 Nisan 2024 #23 duzzstar dedi: Öğrenci olarak mi gidecekseniz? Genişletmek için tıkla... Evet. Lise erasmus.
TSuNaMi67 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #24 umarım 20 liraya düşerde gevurun parasına yatırım yapıp bedavadan abdyi fonlayanların elinde patlar dolar
umarım 20 liraya düşerde gevurun parasına yatırım yapıp bedavadan abdyi fonlayanların elinde patlar dolar
duzzstar Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #25 elveriş dedi: Yurt dışına gidersinde birikim yapacağım diye zarar etme en kötü altın al gitmeden önce dolara çevirip gidersin. Genişletmek için tıkla... Valla hocam 1500 dolarım var altına çeviremem ki kalsın öyle TSuNaMi67 dedi: umarım 20 liraya düşerde gevurun parasına yatırım yapıp bedavadan abdyi fonlayanların elinde patlar dolar Genişletmek için tıkla... Abede alamnya bitiyor turkiye sahlanıyor
elveriş dedi: Yurt dışına gidersinde birikim yapacağım diye zarar etme en kötü altın al gitmeden önce dolara çevirip gidersin. Genişletmek için tıkla... Valla hocam 1500 dolarım var altına çeviremem ki kalsın öyle TSuNaMi67 dedi: umarım 20 liraya düşerde gevurun parasına yatırım yapıp bedavadan abdyi fonlayanların elinde patlar dolar Genişletmek için tıkla... Abede alamnya bitiyor turkiye sahlanıyor
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 5 Nisan 2024 #26 TSuNaMi67 dedi: Umarım 20 liraya düşerde gevurun parasına yatırım yapıp bedavadan ABD'yi fonlayanların elinde patlar dolar. Genişletmek için tıkla... Döviz kazanıyorsan koymuyor hiçbir türlü.
TSuNaMi67 dedi: Umarım 20 liraya düşerde gevurun parasına yatırım yapıp bedavadan ABD'yi fonlayanların elinde patlar dolar. Genişletmek için tıkla... Döviz kazanıyorsan koymuyor hiçbir türlü.
duzzstar Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #27 efew0 dedi: Evet. Lise erasmus. Genişletmek için tıkla... Ben dil okulu ile gideceğim