Dolar Tekrar 6.75 Seviyesine Çıktı

Dedikleriniz doğru fakat Dolar'ın 1TL'ye düşmesi için ülkenin çok iyi halde olması lazım. Ekonominin çok iyi olması lazım. Üretimin çok iyi olması lazım vs.

İşin garibi Gezi Parkı döneminde dolar kuruş ilerlediği için olaylar yaşanmıştı yanılmıyorsam. Yazarkasalar fırlatıldı. Şuan gözümüzün önünde adeta dalga geçer gibi yükseliyor ve başımızdaki kişi din ile demagoji yapmaya devam ediyor. Şuan anket yapılsa kim hayat standartından memnun diye merak ediyorum kaç kişi çıkar?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bizde böyle medya olduğu sürece daha çok yükselir.

@ForAnAngeL ben herhangi bir parti adı vermedim. İsteyen istediği gibi düşünebilir. Fanatik particiler A partisi veya B partisine özel değil. Ülkemizde A partisini tutanlar fanatik A partili, B partisi tutanlar fanatik B partili. Takım tutmaya döndü iş. Hiçbir zaman da konuyu saptırma gibi bir amacım olmadı. Benim yazdığımdan etkilenip kimsenin saptırmasını da istemem.

Hocam kasamızdaki altından daha fazla para bastığımızdan değil mi?

Artık hiç bir paranın karşılığı yokmuş hocam. Yani piyasa nabzına göre basılıyor. Sen şu anda para bulamadığın için, borçları ödemek için para basıyorsun, piyasaya bakmıyorsun batı kredileri kesti, borçlar ödenmek zorunda, dolara bakan yok. Enflasyonu inkar edenler var, kendileri de biliyor ama bilmemezlikten geliyor. Bu durumda maaşların indirilmesi, bütçe kısılması gerekli, kredi gelmiyorsa ama biz onu yapmıyoruz dolaylı yoldan ücretleri indiriyoruz, köylü mehmet ağaya çaktırmadan, hem zam yapıyor hem de ücretler dolar bazında düşüyor. Kelle başı gelir, 6000 dolara düşüyor yıllık. Yani dünyada hiç bir paranın karşılığı kalmamış, itibar ve piyasaya göre basılıyormuş.

Dostum bugün senin adına hem utandım hem de üzüldüm. Yazık.

Dostum, biraz alındım(Karakterimin bir özelliği). Cevap yazmam lazım içimin rahat etmesi için. Don lastiği de bir teknolojidir. Bence o,"İstediğiniz ekran kartını alın." diyen arkadaşta bunun farkındadır diye düşünüyorum. Ben, Teknolojiden mahrum kalmak istemiyorum dediğimde bunu kastetmiştim. Umarım yanlış anlaşılmamışımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…