StyxQ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 2 30 Ağustos 2018 #51 TL’nin değer kaybetmesine aman üzülmesin fanatik partililer. ABD bize de ADALET dağıtır Suriye’nin ardından(!).
TL’nin değer kaybetmesine aman üzülmesin fanatik partililer. ABD bize de ADALET dağıtır Suriye’nin ardından(!).
Predator Titan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2015 Mesajlar 1.389 Makaleler 11 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer Profil Kapağı 1523184026 30 Ağustos 2018 #52 ProfTech dedi: Ne odemesi? Genişletmek için tıkla... Dış borç ödemesi yaklaşık 466,7 milyar dolar.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.512 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 30 Ağustos 2018 #53 @StyxQ Sizin gibiler yüzünden konu amacından çıkıp kilitleniyor. Dağıtmadan tartışalım.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2018 #54 Predator Titan dedi: Dış borç ödemesi yaklaşık 466,7 milyar dolar. Genişletmek için tıkla... Oha. Batmisiz...
Predator Titan dedi: Dış borç ödemesi yaklaşık 466,7 milyar dolar. Genişletmek için tıkla... Oha. Batmisiz...
Eirenee Hectopat Katılım 29 Haziran 2016 Mesajlar 90 30 Ağustos 2018 #55 Dolar 1 kuruş arttığında, dış borç 4.2 milyar dolar artıyor.
.I.N.И.A. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 2.886 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer 9847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2018 #56 Boşverin doları bu şarkıyı dinleyin. Ben Türk milletine inanıyorum. Gözlerini açıp gerçeği görecekler ve bu kamburu, bu musibet sayesinde atacaz sırtımızdan. Unutmayın, gecenin en karanlık olduğu an hemen şafaktan öncedir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Boşverin doları bu şarkıyı dinleyin. Ben Türk milletine inanıyorum. Gözlerini açıp gerçeği görecekler ve bu kamburu, bu musibet sayesinde atacaz sırtımızdan. Unutmayın, gecenin en karanlık olduğu an hemen şafaktan öncedir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kalanlı Bölme Kilopat Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 1.368 Çözümler 4 Yer Anamur/Mersin 30 Ağustos 2018 #57 StyxQ dedi: Yanıldın Ata’m. 10.Yıl nutkunda yanıldın. Türk milleti çalışkan ve zeki değil maalesef. Genişletmek için tıkla... Türk milleti çalışkan ve zekiydi. Sonradan gelen iktidarlar sağolsun bu sözü boşa çıkarmak için her şeyi yaptılar ve yapıyorlar.
StyxQ dedi: Yanıldın Ata’m. 10.Yıl nutkunda yanıldın. Türk milleti çalışkan ve zeki değil maalesef. Genişletmek için tıkla... Türk milleti çalışkan ve zekiydi. Sonradan gelen iktidarlar sağolsun bu sözü boşa çıkarmak için her şeyi yaptılar ve yapıyorlar.
Dr. Sheldon C. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2017 Mesajlar 1.195 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2018 #58 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2018 #59 Artık geleceğimi yurt dışına kurmayı bile ciddi ciddi düşünüyorum. Düşünsenize onların asgari ücreti yaklaşık 8000 TL.
Artık geleceğimi yurt dışına kurmayı bile ciddi ciddi düşünüyorum. Düşünsenize onların asgari ücreti yaklaşık 8000 TL.
Eirenee Hectopat Katılım 29 Haziran 2016 Mesajlar 90 30 Ağustos 2018 #60 Ana dilim gibi ingilizcem, birazda almancam var. Umarım bende iş bulabilirim. Benim tek korktuğum şey ailemi özlemek.
Ana dilim gibi ingilizcem, birazda almancam var. Umarım bende iş bulabilirim. Benim tek korktuğum şey ailemi özlemek.