Hocam iyi konuştun'da herkes istediği ekran kartını alır ne ya. Şu ekran kartları pc felan olmazsa bu dolara bu kadar bakarmıydınız gerçekten? Yani dolar sadece bunları mı etkiliyor.
BİM'de 1.5lt suya 25krş zam geldi, hani haberiniz olsun.
Okumamışsın yazdığımı. Dolar sadece bunları mı etkiliyor yazmışım?BİM'de 1.5lt suya 25krş zam geldi, hani haberiniz olsun.
Bayramdan sonra oluşan dalgalanmanın sebebi iç piyasa herkes dolara hucum ediyor. Yastık altı döviz bozdurun çağrıları sonuçsuz kaldı. Yani Türkiye halkı bile iktidara güvenmiyor. Yurtdışında bulunan adam zaten bunlara güvenmiyor. IMF ile anlaşma olmadan çok zor gelmezler. Sebebi şöyle IMF bir ülkeye borç verdiğinde diğer herkese güvencesi benim siz de yatırım yapın diyor aslında. IMF'nın verdiği paralar çok küçük aslında ama güven aşılıyor. Ama IMF programları o ülkenin iktidarlarına yaramadığı için IMF şeytanlaştırılır.
Bu şeye benziyor. Ben terli soğuk su içtim, hastalandım. Doktor ilaç yazdı. Bir yandan ilaçları içiyorum. Diğer yandan doktor istirahat et dediği için doktora sövüyorum. Onun yüzünden bu haldeyim. Şimdi dışarda arkadaşlarla top oynardım, demek gibi bir şey. Malesef sağ popülist ülkelerde halkta bunu hep yer ya da kendine yediremediği için gerçeğe gözünü kapatır. Çünkü kendi seçtikleri iktidar asla kötü bir şey yapmış olamaz. Batırmış olamaz. IMF yüzündendir hep. Eyyorlamam bu kadar.
13 Eylül PPK toplantısından faiz artışı çıkmazsa 7.30 TL bandına hucum başlar. Yatırım tavsiyesi değildir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.