En iyisi bekleyip görmek ama inşallah dolar düşer biz de yeni bilgisayarlar toplarız DDR5 mesela.
İroni diyorsun da gerçekten böyle düşünenlerin var olduğunu senin bilmen gerekir.İroni yaptım sadece.
Ben de sende ironiyi anlayacak zeka olmamasına üzüldüm. Yazık.
İroni diyorsun da gerçekten böyle düşünenlerin var olduğunu senin bilmen gerekir.
Zaten öyle düşünüyorsun demedim ne saçmalamasından bahsediyorsun. Yazdığın ironi olabilir lakin gerçekten öyle düşünenler de yok mu ben öyle sandım diyorum. Sanırım anlatamadım.Böyle bir düşüncem yok. Saçmalıyorsunuz.
Zaten öyle düşünüyorsun demedim ne saçmalamasından bahsediyorsun. Yazdığın ironi olabilir lakin gerçekten öyle düşünenler de yok mu ben öyle sandım diyorum. Sanırım anlatamadım.
Köprü yapıyoruz, yol yapıyoruz diyorlar ama görecekler bir süre sonra millet o köprülerden geçecek araba alamayacak...Ne yatırımı sorması ayıp?
Köprü yapıyoruz, yol yapıyoruz diyorlar ama görecekler bir süre sonra millet o köprülerden geçecek araba alamayacak...
Asıl Kasım'da ip kopacak. Arap sermayesi bizi kurtaracak gibi bir hikaye uydurmuşlar. Bunlar akıllanmadı gitti. Hala Arapa bel bağlıyorlar. Avrupa'ya gittiler. IMF'yı gösterdi Avrupa, işlerine gelmedi. Bakalım daha ne kadar gerçeklere sırtlarını dönecekler. Hastalıkta ilk aşama teşhistir. Tedavi sonra gelir. Bunlar hastalığı bile kabul etmiyor. ''Egonomi çok eyi ehe ehe'' devam edin böyle.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.