Dolar Tekrar 6.75 Seviyesine Çıktı

Dostum, biraz alındım(Karakterimin bir özelliği). Cevap yazmam lazım içimin rahat etmesi için. :D Don lastiği de bir teknolojidir. Bence o,"İstediğiniz ekran kartını alın." diyen arkadaşta bunun farkındadır diye düşünüyorum. Ben, Teknolojiden mahrum kalmak istemiyorum dediğimde bunu kastetmiştim. Umarım yanlış anlaşılmamışımdır.

Don lastiği dememdeki amaç en basit üründe bile dışarıya bağımlıyız. Yani onun makinesini dışarıdan alıyoruz.

Sizi alıntı yaptım ama cevabım karşı tarafadır.

38081683_652804681761654_4128217011798933504_n.jpg

@aquaporcy @MR.Ghost

Devletin üretim yapan kurumlarını Amerika'lı şirketlere satıp sonra "Eyğğ Amerika" derseniz işin sonu böyle olur :)

Nitelikli üretim, ara mal üretimi yapan ve ülkenin temel ekonomi taşlarını satmak evin temelinden demir çalan müteahhit olmak arasında fark yok.
Mesela hangi firmalar Abd şirketlerine satılmış? Varsa bu satılan şirketler üretimi sonlandır mış mı?

Hangi ülkeye satılmış önemli mi sizce?
Şöyle düşünün eviniz var. Evinizi satıp kiraya çıkıyorsunuz. Günlük olarak sıcak para sorununuz kalmıyor ama ev sahibine bağlı kalıyorsunuz. Kiraya çıktığınız evde 3 sene oturuyorsunuz sonra kira artışı yüzünden yeni ev bakıyorsunuz. Taşınma masrafı vs. der iken yorulduğunuz uğraştığınız da cabası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı