Daha fazla
Nazi bahane ne demek istediğimi anlayan anladı.
Dostum, biraz alındım(Karakterimin bir özelliği). Cevap yazmam lazım içimin rahat etmesi için.Don lastiği de bir teknolojidir. Bence o,"İstediğiniz ekran kartını alın." diyen arkadaşta bunun farkındadır diye düşünüyorum. Ben, Teknolojiden mahrum kalmak istemiyorum dediğimde bunu kastetmiştim. Umarım yanlış anlaşılmamışımdır.
Osmanlı dönemindeki paramızla doları karşılaştır kankaDedikleriniz doğru fakat Dolar'ın 1TL'ye düşmesi için ülkenin çok iyi halde olması lazım. Ekonominin çok iyi olması lazım. Üretimin çok iyi olması lazım vs.
Telefonlara da vuruyo haklısın kanka [emoji848][emoji848]Doların degerini sadece bilgisayar olarak görenler...
Yeter ya bi ülkeye bakın artık
Tirreğe 50 kuruş vereyim de bir daha yazmasın. Ekmeği sokacan ağzına dolar düşene kadar çıkarmayacan.
Mesela hangi firmalar Abd şirketlerine satılmış? Varsa bu satılan şirketler üretimi sonlandır mış mı?Devletin üretim yapan kurumlarını Amerika'lı şirketlere satıp sonra "Eyğğ Amerika" derseniz işin sonu böyle olur
Nitelikli üretim, ara mal üretimi yapan ve ülkenin temel ekonomi taşlarını satmak evin temelinden demir çalan müteahhit olmak arasında fark yok.
ABD değil yanlış yazmış, Katar olacak.Mesela hangi firmalar Abd şirketlerine satılmış? Varsa bu satılan şirketler üretimi sonlandır mış mı?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.