Doların Durumu ve PC Toplama

Doların yükselmesinin başlıca sebebleri:
1.Amerika 'daki Fed'in aldığı kararlar.
2.Merkez Bankasının bu durum karşında faiz indiriminin düşük tutması
3.Doların gelişime bakarak anlayabilirsiniz gelişmekte olan ülkelerde daha çok etkili.
Başlıcaları bunlar örnekler çoğaltılabilir.

Bir cümlede 7 yazım yanlışı ve sayısız noktalama yanlışı yapan biri mi daha komik ben mi bilemedim... Benim yazdığım şeyler ciddi şeyler değil, sadece şuan doların bulunduğu durumu tiye alıyorum.
Yazdığın cümlelerin hiçbir ciddiyeti yok ise eğlenme amaçlı konuyu saptırmana gerek yok sanırım ve :) şahsen tek tek yazım yanlışları ve noktalama yanlışlarını düzeltmekten üşendim ve mantıklı birşey bulamadığında yazım kurallarını ele alakarak eleştirmen gerçekten cahillik.

Of of ortalık kızışmış. Diğer sistem konularında herkes bekleyin dolar yüksek diyordu yahu ne oldu da herkes şimdi alan alsın diyr.

Konu açık ve nettir. Mesajlarım da belirttiğim gibi Cumhurbaşkanının faizleri düşürün baskısıyla dolar yükselmektedir ki buda onların işine gelmektedir. Kutulardan bahsediyorum.
Sistem toplayacaklar toplasın yoksa daha çok hayal kırıklığına uğrarsınız.

Cumhurbaşkanı atlıyor oradan merkez bankasına saydırıyor sonra dolar artar tabi. Amaç doları bu seviyelerde tutmak şuan. Düşücek diye beklemeyin. Seçimden sonra bir nebze sadece...

Yazdığın cümlelerin hiçbir ciddiyeti yok ise eğlenme amaçlı konuyu saptırmana gerek yok sanırım ve :) şahsen tek tek yazım yanlışları ve noktalama yanlışlarını düzeltmekten üşendim ve mantıklı birşey bulamadığında yazım kurallarını ele alakarak eleştirmen gerçekten cahillik.

Tiye almak ne demek önce onu öğren dostum. Dalga geçip, konuyu saptırmak değil, var olan sorunları mizahi bir dilli eleştirmektir. Neyse uzatmayalım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı