Doların Gidişatı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SeSSiZBeLa01

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi geceler.
İlk sistem toplamaya niyetlendiğimde dolar yaklaşık 2.09 idi ve ailem doların çok yüksek olduğunu ve beklemem gerektiğini söyledi ve 1.5 yılın ardından dolar 2.64 3000TL'lik sistem 3500TL olmuş her parça 100TL artmış neredeyse. Bu gidişatın sonu ne olacak?
@Silinen üye hocam eskilerdensin bilgine güveniyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 TL olacak diye dusunuyorum sahsen. Ama kafadan atmadim yani. Bence toplayacaksaniz elinizi cabuk tutun. Sosyalde boyle bir konu vardi. Onu inceleyebilirsiniz.

Konu linkini atarmısınız.
Ayrıca düşmez ise toplayanayacağım bütçem yetmiyor. Dolar yüzünden parçalardan kısıp aynı paraya düşük almak ise koyar yani. Sizce ne yapmalıyım bütçem çok kısıtlı herşey yeni alınacak 3600TL bütçem var.

Peki şubat 2016 ya kadar hiç düşmeyecek mi? 3 yıl önce 1.50 ydi dolar alacağım sisteme artık bütçem yetmiyor ne yapabilirim peki?

Burada şimdi söyleyeceklerimi siyaset yapmak olarak algılayıp ceza atmazlar umarım. Amacım durumu kişisel düşüncelerimle açıklamaktır.
Şuan ilerleyen siyasi politika yüzünden bu dolar düşmez kardeşim. Doların düşmesi için Merkez bankasının faizleri arttırması gerekiyor. Fakat insanlar Türkiye'ye yatırım yapmak istemiyor ve yapmıyor. Durum böyle olunca Türk lirası değer kaybediyor, dolar yükseliyor. Bu sebeplerden sadece 1 tanesi. Sistem alacaksanız elinizi çabuk tutun.

Babam dolar 2.09 dan beri düşecek bana güven ve bekle diyor. Sizce ne yapmalıyım elimi çabuk tutmak dışında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı