Herkese iyi geceler.
İlk sistem toplamaya niyetlendiğimde dolar yaklaşık 2.09 idi ve ailem doların çok yüksek olduğunu ve beklemem gerektiğini söyledi ve 1.5 yılın ardından dolar 2.64 3000TL'lik sistem 3500TL olmuş her parça 100TL artmış neredeyse. Bu gidişatın sonu ne olacak? @Silinen üye hocam eskilerdensin bilgine güveniyorum.
3 TL olacak diye dusunuyorum sahsen. Ama kafadan atmadim yani. Bence toplayacaksaniz elinizi cabuk tutun. Sosyalde boyle bir konu vardi. Onu inceleyebilirsiniz.
Konu linkini atarmısınız.
Ayrıca düşmez ise toplayanayacağım bütçem yetmiyor. Dolar yüzünden parçalardan kısıp aynı paraya düşük almak ise koyar yani. Sizce ne yapmalıyım bütçem çok kısıtlı herşey yeni alınacak 3600TL bütçem var.
Dostum, dolar 2016'nin şubat aylarında 3 tl'yi geçecek. Bir çok ekonomistin yazılarını okuyorum. Hepsinin ortak olduğu düşünce doların 3 tl'yi geçeceği.
Burada şimdi söyleyeceklerimi siyaset yapmak olarak algılayıp ceza atmazlar umarım. Amacım durumu kişisel düşüncelerimle açıklamaktır.
Şuan ilerleyen siyasi politika yüzünden bu dolar düşmez kardeşim. Doların düşmesi için Merkez bankasının faizleri arttırması gerekiyor. Fakat insanlar Türkiye'ye yatırım yapmak istemiyor ve yapmıyor. Durum böyle olunca Türk lirası değer kaybediyor, dolar yükseliyor. Bu sebeplerden sadece 1 tanesi. Sistem alacaksanız elinizi çabuk tutun.