Dolarla alışveriş yapmak için paranın dolara çevrilmesi şart mıdır?

Scorpion77

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Ben bir yapay zeka uygulamasına üyelik almak istiyorum ama ne yazık ki uygulama dolar cinsinden fiyat biçiyor. Kartımdaki para dolara çevrildiğinde üyelik ücretine yetiyor ama benim sorum ben alışveriş yaptığımda onu dolara çevirip o şekilde keserler mi yoksa illaki dolar olarak mı yatırmam lazım?

Merhaba. Ben bir yapay zeka uygulamasına üyelik almak istiyorum ama ne yazık ki uygulama dolar cinsinden fiyat biçiyor. Kartımdaki para dolara çevrildiğinde üyelik ücretine yetiyor ama benim sorum ben alışveriş yaptığımda onu dolara çevirip o şekilde keserler mi yoksa illaki dolar olarak mı yatırmam lazım?
Dolar olmasına gerek yok. Ben Steam'den oyun alınca bir sıkıntı olmuyor.

Siteye bağlı fakat kartınızı kabul ediyorlarsa mastercard Visa desteği falan varsa ödeme ekranında otomatik çevriliyor diye biliyorum eğer chatgpt tarzı bir yerse kendi uygulamalarında felan tl ye dönüyor.

Siteye bağlı fakat kartınızı kabul ediyorlarsa Mastercard Visa desteği falan varsa ödeme ekranında otomatik çevriliyor diye biliyorum eğer ChatGPT tarzı bir yerse kendi uygulamalarında falan TL'ye dönüyor.

Benim kart Visa zaten hocam o konuda sıkıntı yok. Merak ettiğim döviz meselesi

Benim kart Visa zaten hocam o konuda sıkıntı yok. Merak ettiğim döviz meselesi
Ödeme ekranına geldiğiniz vakit Tlye dönecektir hocam dönmese bile karttan para kesilirken dolar a çevirir kart otomatik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı