Dolunaydan güzel bir kare

Saat kaçta oldu?
Alanya'da 21.00 civarında ay çıktı, ilk çıkarken kıpkırmızı idi, 5 dk falan kıpkırmızı kaldı. 21.30'a doğru yavaş yavaş normal rengine döndü.

Fotoğraf çakma olabilir diyen arkadaşlara ithafen diyorum, sürekli kırmızı kalmadı, bir süre sonra beyaza döndü.

Alanya'da 21.00 civarında ay çıktı, ilk çıkarken kıpkırmızı idi, 5 dk falan kıpkırmızı kaldı. 21.30'a doğru yavaş yavaş normal rengine döndü.
10,11'den sonra bakmaya başladım 1'e kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu gerçek değil gibi, Ay böyle değildi bugün.

Bu verilecek cevap değil, adam sana oluyor mu hocam diyerek fikirlerine önem verdiğini belirtmiş, sen ise onu dolandırıcı gibi lanse edip bu gerçek değil yazmışsın. Bu da fazla egonun götürüsü işte. Ay tam olarak bu retrodaydı benim yaşadığım semtte de. Bu gerçek de, siz egosal sahtesiniz.

Kanlı ay yok muydu dün? Bana da çakma geldi

Bizim burada göremedim ben. Dün saat 21.00 gibi ay hem çok büyüktü hem de dolunaydı. Aynen bu şekildeydi. Resim gerçek yani. Hatta ben de fotoğrafını çekmeyi denedim ama hiçbir şey çıkmadı

Bu gerçek değil gibi, ay böyle değildi bugün.

Emin olun bizim burada böyleydi isterseniz RAW dosyalarını ve size çekerken telefon ile çektiğim birkaç görüntüyü paylaşabilirim.

İsteyen arkadaşlara da seve seve RAW dosyalarını paylaşabilirim. Tabii ki de oynama var. Hem ayı hem yıldızları aynı karede çekemem. Lense çok ışık girdiği için hem ayı böyle bir görüntü ile hem yıldızları görünür bir şekilde yakalayamazdım. Ben de 2 fotoğrafı birleştirip güzel bir görüntü yakaladım.

Dolandırıcı konumuna düşmek istemem. Benim olmayan bir görüntüyü neden burada paylaşıp sizlerden görüş almak isteyeyim ki...

Egosal sahteymiş... Haha, peki. Bir dahakine cevap vermeden önce gelir size sorarım o zaman.

Duyarını başka yerde kasabilirsin.

Amacım kimseye dolandırıcı demek değil. Düşüncemi belirttim sadece. Ki bu benim bile başıma onlarca defa geldi. Ayın parlaklığı ve keskinliği garibime gitti çünkü benim de Ay'ı çeken arkadaşlarım oldu.

Siz, ben çektim diyorsanız doğrudur. Dediğim gibi, merak ettim sadece. Amacım insanlara dolandırıcı yaftası yapıştırmak olsaydı, başka konularda size tavsiyelerde bulunmazdım.

Anladım, teşekkür ederim isterseniz RAW dosyalarini da sizlere paylaşabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…