Domuz etinin tadı nasıl?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İğrenç. aşırı yağlı ve kokan dana eti gibi düşün alışkan değilsen yiyebileceğiniz bir şey değil.

İğrenç demeyelim lütfen. Severek yiyenler var aramızda, bu söylediğiniz hoş değil. Ayrıca ekleyeyim, birçoğumuz Türkiye'de doğup büyüdük, doğal olarak da domuz etiyle büyümedik. Alışkın değildim, gayet severek yedim ilk yediğimde de.

İğrenç demeyelim lütfen. Severek yiyenler var aramızda, bu söylediğiniz hoş değil. Ayrıca ekleyeyim, birçoğumuz Türkiye'de doğup büyüdük, doğal olarak da domuz etiyle büyümedik. Alışkın değildim, gayet severek yedim ilk yediğimde de.

Tabii ki de zevkler tartışılmaz fakat Türkiye'de nasıl kuzu eti pek tercih edilmiyorsa domuz eti de aynı. Ki bunu tek ben söylemiyorum genel olarak dana eti sevenler beğenmiyor.

(Yemedim ve düşüncemi paylaşıyorum) Domuz eti güzel olabilir ama mikrop dolu olduğunu düşünüyorum çünkü içinde dışkı gibi şeyler bulunan çamurla oynuyorlar ve içinde uyuyorlar. Ne kadar temizlenip yense bile zararı olabilir.

Domuz eti satan bir restoran vs. var mı?

(Yemedim ve düşüncemi paylaşıyorum) Domuz eti güzel olabilir ama mikrop dolu olduğunu düşünüyorum çünkü içinde dışkı gibi şeyler bulunan çamurla oynuyorlar ve içinde uyuyorlar. Ne kadar temizlenip yense bile zararı olabilir.
Ama kokorec verilse hapur hupur yersiniz degil mi 😀?

Domuz eti toksinlerle dolu ve besin değeri aşırı düşük yağlı olduğundan ve Ayrıca domuz çok hızlı urediği doğal ortamı olarak pislik içinde yaşadığı ve atık artık ve leşle çöple beslendiği için bakım masrafı çok az Bu yüzden de bayağı ucuz bir et.Bu yüzden müslüman olmayan fakir ülkelerde yaygınlaştı.Sporcular ve sağlığına dikkat edenler domuz etinden Uzak durur genelde dediğim gibi ağız tadı hariç bu yüzden varoş kesimin Besin kaynağıdır.Ha sıçan yemişsin ha domuz bir farkı yok.Bunlar siçan yiyemediği için domuza yönelmişler.Yoksa ikisi de Besin zincirinde konjektürel olarak aynı muadilde hayvanlar.

Tat olarak kendim yorum yapamam tatmadım, tatmamda fakat besin değeri olarak şöyle diyeyim Diyetisyen olarak yemezseniz bir şey eksilmez hayatınızdan pek inek etinden farkı yok biraz daha yağlı, size kalmış. Yurt dışında tüketim sebebi hem fazla çiftliği olduğu için ucuz, ucuz olduğu içinde tüketiliyor. Bir de mangal barbekü kültürü olduğundan yağlı etler genel olarak ızgara tüketimini arttırıyor.
Tabii diyet yaparken dana mı domuz mu derseniz kesinlikle kalori bakımından dana alır :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı