Domuz etinin tadı nasıl?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
5 yıldızlı otellere bodrumd alacatida Antalya Alanya gibi yerlerde vardı sanırım yememistim bu gittiğimde deneyebilirim Müslüman'im ama dinimin zedelenmesini bir yigece pek bağlamiyorum sonuçta alkol degil bir şey degil.

Ben olsam denemek için yerdim. Dine bağlı müslümansanız yemeniz haram diye biliyorum.

Az once buna benzer bi konu actim ama bekleme atmislar.

Sorgula sorgula gerçek inandığını bulursun, ben iyi ki sorgulamısım gerçek inancımı buldum.

Müslüman'in ama cidden bazı şeyler bu ne ya dedirtiyor sorgularkende muslumanligi sorguluyorum sanırım hep Müslüman kalacağım cunku genel acida din iyi gelsede arada kafa kes kadını döv diye gezen araplar dinden sogutuyor.

Müslüman'in ama cidden bazı şeyler bu ne ya dedirtiyor sorgularkende muslumanligi sorguluyorum sanırım hep Müslüman kalacağım cunku genel acida din iyi gelsede arada kafa kes kadını döv diye gezen araplar dinden sogutuyor.

Konuyu saptırdık, fakat bana mantıklı gelen şey: Agnostik teizm - Vikipedi

İslam'ın değiştiğini veya yalan dolan, sadece peygamberinin kendi çıkarları için yazmış olduğu bir din olduğunu düşünüyorum, domuz eti neden haram? Tavuk, hindi domuzdan çok daha pis bir hayvan, her türlü iddasına varım. Böcek yer, kendi dışkısını yer, kısaca ne bulursa onu yer, keza balıklar da aynı şekilde. Yok neymiş domuz kendi dışkısını yiyormuş pis hayvanmış o yüzden haram. İslam'ın saçma sapan kuralları umrumda değil. İmkanım olduğu zaman yemek olarak deneyeceğim ilk şey domuz eti yemek olacak, tadını gerçekten merak ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı