Evet, öyle. Daha rahat bir yer; kasıntı değil.
Evet, katı değiller ama umursamadıklarından değil; biraz daha kitle kalsın diye. 30 uyarım falan vardı ama %50'si haksızdı. Ya da ilk üye olduğum zamanlardandı. Herkesi banlasalar, biliyorlar ki etkileşim düşecek.
Bence fazla katı olması da abartı geliyor. Bana göre forumun biraz daha serbest olması daha iyi. Çok küçük şeylerden uyarı veya ban almak kötü bir şey bence. Hatta ben o forumda kalsam, öneri olarak bana göre küçük küfürlerin de serbest kalmasını isterdim. Günlük hayatta cümlenin sonuna sıkça eklediğimiz, alışkanlık haline gelen küfürler; kişiye hakaret olmadığı sürece serbest olmalı. Mesela bir ara yanlışlıkla böyle bir şey yapmıştım, uyarı almıştım
Çocuklar olabiliyor, ona bir şey diyemem. Ama modların insanlarla etkileşimde olması bence güzel. Ancak bahsettiğim örgütlenme, resimde de gözüküyor; adamlar kimle yakınsa, onunla konuşuyorlar ve şakalaşıyorlar.
%100 küfür olan yazıları raporlamama rağmen onaylamıyorlar; hatta bazen reddediyorlar garip bir şekilde. Bunun hakkında bir konu açıldı, mod aktif. Hatta adama DM'den yazıyorum, “raporlara bak” diye; ancak o zaman bakıyor.