K
Kimliksiz_Genç
Ziyaretçi
Arkadaşlar, ben 15 yaşındayım. Bilgisayar ile küçüklüğümden beri merak'ım var. Özellikle donanım hakkında. Hani ekran kartı, ram gibi parçaları söküp takmaktan zevk alıyorum. Hatta kendi bilgisayar'ımı kendim montaj ettim. Komşuların yada akrabaların bilgisayar'ları bozulunca ben tamir ediyorum.
Üniversite'ye gelince hangi bölümü okumalıyım ?
Arkadaşlar, hergün kendimi daha da geliştiriyorum. Mesela, internette video izliyorum. Açılan konuları okuyorum. Özellikle technopat forum'da çok zaman geçiriyorum. Ki bu bana çok faydalı oluyor. Şimdi sizden istediğim. Özellikle Recep abi. İleride iyi bir bilgisayar'cı olmak için ne yapmam gerekiyor. Yada bir donanım editör'ü için. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
- - - Güncellendi - - -
Cevaplarınızı bekliyorum...
Arkadaşlar, hergün kendimi daha da geliştiriyorum. Mesela, internette video izliyorum. Açılan konuları okuyorum. Özellikle technopat forum'da çok zaman geçiriyorum. Ki bu bana çok faydalı oluyor. Şimdi sizden istediğim. Özellikle Recep abi. İleride iyi bir bilgisayar'cı olmak için ne yapmam gerekiyor. Yada bir donanım editör'ü için. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
- - - Güncellendi - - -
Cevaplarınızı bekliyorum...
Son düzenleyen: Moderatör: