Donanım editörü olmak istiyorum ?

• Konuyu başlatan Kimliksiz_Genç
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 5.825
Blue'ya katılıyorum, konuları sakın kaçırma yoksa 12 de işin çok zorlaşır. Eski konuları anlamadığından 12 daha boğucu gelir. Sürekli soru çözmek yerine sürekli konu çalış bence. Dersane sınavlarına da güvenme YGS-LYS ile alakası yok. Çok ciddiyim, ben Elit Dersanesi'ne gidiyordum, Elit'in 20 sınavına, Finalin 10 sınavına, Körfez'in son provasına, TÖDER'e, Özdebir'e, kısaca bi sürü sınava girdim ama YGS de LYS de bu ne yahu dedim, daha önce bu tip soruları yeterince görmemişiz biz dedim. Gerçek sınavla ne öncekilerin ne de soru bankalarının benzer yanı vardı. Belki de bu sene sınav aşırı zor olduğu için böyle geldi. Ama sen yine de ipleri elinden bırakma. Soru da çözeceksin tabiki fakat konuları çok iyi bilerek gir sınava. Sınavda da heyecanlanma sakın. Matematiğim berbat geçmişti LYS de, (herkesin öyle) millet geometride çıkmış, ağlamış yapamam diye, ben tam tersi matematiği unutup geometriye başladım ve süper geldi. O yüzden sınav sırasında öncekileri unut o andaki çözdüklerine bak.

Tekrar teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yapacağım. Derslerime çok çalışacağım. Konu tekrarı ve soru çözeceğim. Tabi stres atmak içinde ara ara oyun oynamak şart. :D Konuyu fazla uzatmanın anlam yok artık. Çünkü mühendisliği şimdiden kafama soktum. Sınavdan sonra kaç puan aldığımı paylaşırım sizlerle. O zaman daha iyi tercih yapabiliriz. Zaman ayıran herkese teşekkür ederim. :)

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı