RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 4 Aralık 2020 #1 Yeni fark ettim, çok güzel olmuş, artık farklı bileşene göre konu açabileceğiz: Daha fark etmemiş olan arkadaşlar varsa görsünler diye konu açtım .
Yeni fark ettim, çok güzel olmuş, artık farklı bileşene göre konu açabileceğiz: Daha fark etmemiş olan arkadaşlar varsa görsünler diye konu açtım .
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 4 Aralık 2020 #2 RPM dedi: Yeni fark ettim, çok güzel olmuş, artık farklı bileşene göre konu açabileceğiz: Eğer çok önceden eklendiyse özür dilerim, ben şimdi fark ettim de . Eki Görüntüle 764321 Daha fark etmemiş olan arkadaşlar varsa görsünler diye konu açtım . Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu böyle daha iyi olmuş.
RPM dedi: Yeni fark ettim, çok güzel olmuş, artık farklı bileşene göre konu açabileceğiz: Eğer çok önceden eklendiyse özür dilerim, ben şimdi fark ettim de . Eki Görüntüle 764321 Daha fark etmemiş olan arkadaşlar varsa görsünler diye konu açtım . Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu böyle daha iyi olmuş.