U umutoyunsever Yoctopat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #1 Ekran kartı rx5500xt Anakart b450m a pro max İşlemci ryzen 5 2600 Merhaba arkadaşlar, 16 GB RAM'im var fakat 8.1 GB donanıma ayrılmış olarak gözüküyor. Bu durumu nasıl çözebilirim, yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2023
Merhaba arkadaşlar, 16 GB RAM'im var fakat 8.1 GB donanıma ayrılmış olarak gözüküyor. Bu durumu nasıl çözebilirim, yardımcı olursanız sevinirim.
KS KS U umutoyunsever Yoctopat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #11 375960 dedi: Sistem özelliklerinin ekran görüntüsünü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Roseus dedi: Kafa bulmuyorum dostum. RAM'lerin yerini değiştir, eğer olmazsa format atman gerekiyor. Yakın zamanda format atmış mıydın? Genişletmek için tıkla... Evet 1 ay önce atmıştım fakat 3 gün önce 16 GB ram kullanılabilir gözüküyordu. Artı 0 Eksi
375960 dedi: Sistem özelliklerinin ekran görüntüsünü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Roseus dedi: Kafa bulmuyorum dostum. RAM'lerin yerini değiştir, eğer olmazsa format atman gerekiyor. Yakın zamanda format atmış mıydın? Genişletmek için tıkla... Evet 1 ay önce atmıştım fakat 3 gün önce 16 GB ram kullanılabilir gözüküyordu.
Roseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.264 Çözümler 5 14 Kasım 2023 #12 375960 dedi: Hocam her sorunun çözümü format değil en son çaredir format. Genişletmek için tıkla... Hocam format at geçer ya diye düşünerek yazmadım. Format sırasında bu hataya sebebiyet verilebiliyor. Onun çözümü de tekrar format atmak. Artı 0 Eksi
375960 dedi: Hocam her sorunun çözümü format değil en son çaredir format. Genişletmek için tıkla... Hocam format at geçer ya diye düşünerek yazmadım. Format sırasında bu hataya sebebiyet verilebiliyor. Onun çözümü de tekrar format atmak.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 14 Kasım 2023 #13 BIOS üzerinden MHz yükselt bakalım bir. Artı 0 Eksi
KS KS U umutoyunsever Yoctopat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #14 Koneko Toujou dedi: BIOS ayarlarında bir sıkıntı olabilir bende MHz yükseltince düzelmişti bu sorun. Genişletmek için tıkla... MHz nasıl yükselticğim hocam N0rvecli dedi: BIOS üzerinden MHz yükselt bakalım bir. Eki Görüntüle 2013864 Genişletmek için tıkla... Nasıl hocam Artı 0 Eksi
Koneko Toujou dedi: BIOS ayarlarında bir sıkıntı olabilir bende MHz yükseltince düzelmişti bu sorun. Genişletmek için tıkla... MHz nasıl yükselticğim hocam N0rvecli dedi: BIOS üzerinden MHz yükselt bakalım bir. Eki Görüntüle 2013864 Genişletmek için tıkla... Nasıl hocam
3 375960 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.623 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 14 Kasım 2023 #15 umutoyunsever dedi: MHz nasıl yükselticğim hocam. Nasıl hocam. Genişletmek için tıkla... MSConfig'de bir sınırlama var mı acaba? Artı 0 Eksi
umutoyunsever dedi: MHz nasıl yükselticğim hocam. Nasıl hocam. Genişletmek için tıkla... MSConfig'de bir sınırlama var mı acaba?
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 14 Kasım 2023 #16 umutoyunsever dedi: MHz nasıl yükselticğim hocam. Nasıl hocam. Genişletmek için tıkla... Anakart modelin nedir? Artı 0 Eksi
umutoyunsever dedi: MHz nasıl yükselticğim hocam. Nasıl hocam. Genişletmek için tıkla... Anakart modelin nedir?
KS KS U umutoyunsever Yoctopat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #17 375960 dedi: MSConfig'de bir sınırlama var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır yok hocam denedim onları N0rvecli dedi: Anakart modelin nedir? Genişletmek için tıkla... b450m a pro max Artı 0 Eksi
375960 dedi: MSConfig'de bir sınırlama var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır yok hocam denedim onları N0rvecli dedi: Anakart modelin nedir? Genişletmek için tıkla... b450m a pro max
Roseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.264 Çözümler 5 14 Kasım 2023 #18 Ram'leri tek tek takarak dene, ikisi de ayrı ayrı çalıiıyorsa yerlerini değiştirerek tak hocam. Artı 0 Eksi
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 14 Kasım 2023 #19 umutoyunsever dedi: Hayır yok hocam denedim onları. B450M-A Pro Max. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
umutoyunsever dedi: Hayır yok hocam denedim onları. B450M-A Pro Max. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS U umutoyunsever Yoctopat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #20 N0rvecli dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Deneyip yazarım şimdi hocam Artı 0 Eksi
N0rvecli dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Deneyip yazarım şimdi hocam