Hayır her şey doğal yollardan bağlanmış durumda. Nvidia ile ilgili her şeyi kaldırdım bilgisayardan, dediğiniz gibi denedim. Yine sonuç yok. Acaba PCI-E slotu mu bozuldu anakartın? Zaten tek var.
Garanti olsun diye ekran kartını bir fırına atıp öyle deneyeyim dedim, çalıştı. Normalde fırın zamanı geldiğini mavi ekran vererek belli eder, görüntüleri yanlış çizer, fırın zamanı gelmiş olsa bile Windows'u açmaya çalışırdı. Ekran kartının BIOS'unu mu resetledim acaba bu seferki fırınlamada? Donanımsal olarak hiçbir bozulma belirtisi vermemişti ben görüntü birimini çıkar diyene kadar. Ekran kartı fırınlamak hakkında: Bu son fırınlayışımda okuduğum bazı şeyler beni korkuttu, ekran kartını fırınlarsanız kondansatörler çalışırken bir anda patlar, kanser olursunuz vs diye. Bunları okuduktan sonra psikolojik olarak mı bilmiyorum, bu sefer kartın rengi koyulaşmıştı sanki, çıkardığımda hiç almadığım kokular aldım gibi hissettim ve başım ağrımaya başladı kokudan. Fırınlayarak nereye kadar gidecek bu 8800 GTS 512'nin ömrü? Koleksiyon olarak saklamalı mıyım? Zamanında çok hevesle aldığım bir kart, E2160 işlemciyle de tadını fazla çıkaramadım. Eksiksiz kutu içeriğiyle kutusuna koyup böyle efsane bir kartı koleksiyon olarak saklamalı mıyım?
- - - Güncellendi - - -
Ben bu kartı 750Mhz biliyordum, yani POV EXO olanları 750 Mhz imiş. Bu program 650Mhz derken referans modeli mi gösteriyor?
Test modunda 76 derece normal mi?
- - - Güncellendi - - -
Bu arada dün ben ekran kartını fırından çıkardığım sıralarda yeni bir driver güncellemesi çıkmış ve bunu yükledim takar takmaz. R331 Game Ready Driver diyor, tüm oyunlarda inanılmaz bir FPS artışı ve Anti Aliasing kapalı olduğu halde anti-aliasing son düzeyde açıkmış gibi güzelleşti grafikler. Sürücüden mi oldu sağlıklıyken ikinci kez fırınlamaktan mı oldu bilmiyorum, sanki 2 milyarlık kart almış gibi hissediyorum kendimi, o kadar değişti grafikler
Hemen siz de güncelleyin bence 331.58'e.