Donanimlar Beni Tatmin Ediyor

ereniontelrunya

Hectopat
Katılım
22 Eylül 2014
Mesajlar
24
Yer
Samsun
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Kendimi bildim bileli cocukluktan bu yana ilk bilgisayarimi aldigimdan beridir icimde bir zevk olustu. Her yeni aldigim donanim, yazilim bana zevk veriyor. Her defasinda dahada buyuk zevk aliyorum. Eger uzun sure yeni bir sey almadiysam bunalima giriyorum. Gecende kulakligim oldugu halde teknosaya gidip yeni bir kulaklik aldim en son o beni tadmin etti, biraz idare etti beni ama tekrardan o hissi yasamak istiyorum.

Bu bir hastalik mi yoksa normal birsey mi bilmiyorum. Şu an kendimi mouse almamak icin zor zabdediyorum, bu is cigrindan cikmaya basladi. Geceleri yatmadan once frispy mouse un isiklarini izleyerek uyuyorum.

Konuyu saka veya eglencesine acmadim durum ciddi. Ailem doktara goturmeyi dusunuyor. 2 ay once 600 TL'ye sebebsiz yere monitor aldim, annem neden aldin dediginde ise canim cekti dedim.


Alman laptoptan yaziyorum turkce karakterlerden bazilari yok.

NOT: Lutfen mikail fidan gelmesin ceza almaktan biktim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir gun g300 bozulmustu. Duvara atip kirmistim sinirden deli olmustum. Annem alip gelmisti al oglum bu kadar dert etme felan demisti. Annemin hediyesi bir sey diyemedim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı