Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 2 Mayıs 2023 #1 Kuzenle Don't Starve Together aldik ama nasıl beraber oynayacağız bulamadik. Anlatabilecek var mi? Bu arada dogru anladigima göre 6 kisiye kadar beraber oynanabiliyormus, arkadasi olmayan veya oynamak isteyen varsa 4 kisilik bos yerimiz var. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2023
Kuzenle Don't Starve Together aldik ama nasıl beraber oynayacağız bulamadik. Anlatabilecek var mi? Bu arada dogru anladigima göre 6 kisiye kadar beraber oynanabiliyormus, arkadasi olmayan veya oynamak isteyen varsa 4 kisilik bos yerimiz var.
irem hanım Centipat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Mayıs 2023 #2 Frstghost dedi: Kuzenle Don't Starve Together aldik ama nasıl beraber oynayacağız bulamadik. Anlatabilecek var mi? Bu arada dogru anladigima göre 6 kisiye kadar beraber oynanabiliyormus, arkadasi olmayan veya oynamak isteyen varsa 4 kisilik bos yerimiz var. Genişletmek için tıkla... Bu oyunu çok duydum. Ben de başlamak istiyorum, sorununuzu çözdüğünüz zaman size eşlik edebilirim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
Frstghost dedi: Kuzenle Don't Starve Together aldik ama nasıl beraber oynayacağız bulamadik. Anlatabilecek var mi? Bu arada dogru anladigima göre 6 kisiye kadar beraber oynanabiliyormus, arkadasi olmayan veya oynamak isteyen varsa 4 kisilik bos yerimiz var. Genişletmek için tıkla... Bu oyunu çok duydum. Ben de başlamak istiyorum, sorununuzu çözdüğünüz zaman size eşlik edebilirim.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 8 2 Mayıs 2023 #3 Oynamayı bilmiyorum ama bir ara başlarsam oynarız inşallah. Sürprizbozan Tekrardan hediye atmadığım için üzgünüm. Artı 0 Eksi
Oynamayı bilmiyorum ama bir ara başlarsam oynarız inşallah. Sürprizbozan Tekrardan hediye atmadığım için üzgünüm.