Sslonalkrp Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.472 Çözümler 8 27 Şubat 2023 #1 İyi akşamlar. Don't Starve Together almayı düşünüyorum ama tek başıma oynayacağım. Alınır mı?
TahaCanYuksek Decapat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 746 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #2 Zam yemesi muhtemel oyunlardan indirimde 8 TL'ye düşüyor bir de arkadaşına atabiliyosun yapıştır derim.
Zam yemesi muhtemel oyunlardan indirimde 8 TL'ye düşüyor bir de arkadaşına atabiliyosun yapıştır derim.
Sslonalkrp Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.472 Çözümler 8 27 Mart 2023 #3 TahaCanYuksek dedi: Zam yemesi muhtemel oyunlardan indirimde 8 TL'ye düşüyor bir de arkadaşına atabiliyosun yapıştır derim. Genişletmek için tıkla... Bahar indirimlerinde aldım hocam sağolun.
TahaCanYuksek dedi: Zam yemesi muhtemel oyunlardan indirimde 8 TL'ye düşüyor bir de arkadaşına atabiliyosun yapıştır derim. Genişletmek için tıkla... Bahar indirimlerinde aldım hocam sağolun.
M MertDo Decapat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 574 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #4 Tek kişilik sürümü olması lazım Dont Starve ismiyle.
TahaCanYuksek Decapat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 746 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #5 MertDo dedi: Tek kişilik sürümü olması lazım Don't Starve ismiyle. Genişletmek için tıkla... Onu da almayı planlıyorum DLC'ler falan sadece onda var çünkü.
MertDo dedi: Tek kişilik sürümü olması lazım Don't Starve ismiyle. Genişletmek için tıkla... Onu da almayı planlıyorum DLC'ler falan sadece onda var çünkü.