Doping Hafıza alınır mı?

Sözel konularının videolarını izlemiştim sayısalcı olmama rağmen hala aklımdalar. Sözelci biri alabilir ama her türlü gereksiz para. Youtube'da kat kat iyi olan, emek veren bir sürü hoca var. Anlatışı sana uygun birini illa bulursun. Övenlere de zaten para veriyorlar düpedüz reklam çalışması. O paraya güzel kaynak setleri alabilirsin. Anlamadığın konulardan bazen özel ders alabilirsin. Üstüne üstelik daha 10. sınıfsın. 11 veya 12 olsan anlarım da şimdilik sadece TYT'yi halletmen için Youtube'daki içerikler yeter de artar.
 
Elimizde Youtube gibi harika bir platform varken bence kesinlikle doping vs vakit ve para harcama derim. Alanında çok iyi hocalar youtube üzerinden ücretsiz harika dersler anlatıyorlar. Listeyi aşağıya ekliyorum.
Türkçe : Benim Hocam, Rüştü Hoca
Tyt Matematik : Benim Hocam, Rehber Matematik
Ayt Matematik : Bıyıklı Matematik, Mert Hoca
Fizik : Vip fizik, Altuğ Güneş, Benim hocam
Kimya : Benim hocam, Bizim Hocalar, Kimya Adası
Biyoloji : Tonguç Kampüs, Senin Hocan, Selin Hoca,Funda Mentals
Coğrafya : Coğrafyanın Kodları
 
Alınır veya alınmaz diyenlerin hiç biri Doping Hafıza kullanmadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Belki gerçekten katkısı var, kullanmadan yorum yapmayın.
 
@risay size sorayım: Siz kullandınız mı? Katkısının olup olmadığını nasıl bilebiliyorsunuz?

Arkadaş sana olmadı onda olacak ön yargıyla yaklaşmayın, denemesinden zarar gelmez alınır/alınmaz diyenlerin puanlarınıda görmek lazım.

Soruyu soran kişiye cevabım:
Maddiyatınız iyiyse alın deneyin değil ise YouTube'dan kendinize göre %100 bir hoca bulursunuz, Doping Hafıza animasyonlu anlatıyordu benim öğrenme şeklime yatkın.

* Önce öğrenme yöntemini öğren eğer benim gibi resimle öğreniyorsan Doping Hafıza işini görecektir fazlasıyla.
 
Eğer iade edebiliyorsa denesin, pişman olacağı kesin. Ayrıca arkadaş net konuşunca da kullanıp kullanmadığını merak ettim. O yüzden soruyorum işte. Bir ürünün sürekli reklamı yapılıyorsa o üründen hiçbir hayır gelmez arkadaş! Ayrıca kullanan öğrencilerim oldu ve inceleme fırsatım da oldu. İşe yarar bir uygulama değil ve pahalı. Şu devirde para da kolay kazanılmıyor, o paraya kitap alabilir.
 

Geri
Yukarı