Doping Hafıza nasıldır?

Hagu

Hectopat
Fiyatına göre nasıldır? Kullananlar var mı?

Bırakın YKS sorularının o kitaptan sorulmasını, okuldaki sınavlar bile o kitaptan sorulmuyor.
Öyle demeyin hocam. Çiftçi, çoban kardeşlerimiz nasıl derece yapıyor? (Burada sınıf ayrımı yapmıyorum ama genelde fırsatları olmuyor, yalnızca ellerinde ders kitabı var)

Öyle demeyin hocam. Çiftçi, çoban kardeşlerimiz nasıl derece yapıyor? (Burada sınıf ayrımı yapmıyorum ama genelde fırsatları olmuyor yualnızca ellerinde ders kitabı var)
Şu anda çiftçinin de, çobanın da bilgiye erişimi var. Sadece okulun verdiği kitaplardan çalışan biri bırakın üniversite sınavına girmeyi, lisede sınıfta kalır.

Bence her türlü internetten eğitim paketleri en mantıklısı. Her gün 6 saatini dershanede çarçur edip 2,5 katı para vereceğine daha uygun ücret ödeyip evde çalışabiliyorsun. İstersen gittiğin bir kafede oturup, istersen evde, istersen otobüs yolculuğu istediğin yerde çalışırsın. Bence mantıklı ben de almayı düşünüyorum.

Öyle demeyin hocam. Çiftçi, çoban kardeşlerimiz nasıl derece yapıyor? (Burada sınıf ayrımı yapmıyorum ama genelde fırsatları olmuyor, yalnızca ellerinde ders kitabı var)
Çiftçi çoban arkadaşların sadece o kitapla kazanmaları için Einstein olmaları gerekiyor.

Fiyatına göre nasıldır? Kullananlar var mı?

Ders anlatımları orta ancak çoğu video 2018-2022 yılları arasından kalma. Hocalarla birebir dersler sanırım sadece YKS öğrencileri için falan, testleri ve deneme sınavları da orta. En son 8.000 TL, 12 taksitle 12.000TL'idi, şu anda artmadıysa fiyatına göre iyi sayılır. Hem mobil hem de bilgisayar arayüzü çöp bu arada. Adamakıllı bir dershane için en az 30-40.000TL'yi gözden çıkartmak gerekiyor. Bu arada eğer Doping Hafıza alacaksanız sadece Doping Hafıza ile olmaz, yanına mutlaka bir test kitabı, özel hoca vs. bir şeyler yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…