Made In Turkey
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Mezuna kaldım bir sene, ikinci defa hazırlanıyorum sınava. Önceki sene hiç ders çalışmadım o yüzden haliyle iyi bir yer gelmedi. Ama bu sene iyi çalıştığımı düşünüyorum. Her gün tek oturuşta konu bitiriyorum, ardından konu hakkında önce soru çözümleri izleyerek soru tiplerini anlamaya çalışıyorum, daha sonra ise kendim soru çözerek pekiştiriyorum, çözemezsem eğer soru çözümlerini izliyorum. Düzenli olarak da deneme çözüyorum ve eksiklerimi anlamaya çalışıyorum. Ancak kuzenimin baskılarından sıkıldım artık.
Kendisi İTÜ makine mühendisliği öğrencisi. Yok diyor dophing hafıza olmadan çok zorlanırsın, istediğin hedefe ulaşamazsın diyor. Ben her ne kadar halimden memnun olduğumu söylesem de baskıları sıktı artık iyice.
Bu üniversite dophing hafıza veya dershane olmadan kazanılamıyor mu arkadaş? Boşu boşuna 20k+ para ödeyeceğime kitap alırım daha çok işime yarar. Sizin düşüncelerinizi de merak ettim.
Kendisi İTÜ makine mühendisliği öğrencisi. Yok diyor dophing hafıza olmadan çok zorlanırsın, istediğin hedefe ulaşamazsın diyor. Ben her ne kadar halimden memnun olduğumu söylesem de baskıları sıktı artık iyice.
Bu üniversite dophing hafıza veya dershane olmadan kazanılamıyor mu arkadaş? Boşu boşuna 20k+ para ödeyeceğime kitap alırım daha çok işime yarar. Sizin düşüncelerinizi de merak ettim.