Doping Hafıza vs 345 Allstar

WorsyN

Centipat
Daha fazla  
YKS26 öğrencisi olarak siz büyüklerimden tavsiyeler istiyorum. Benim temelim yok; bu sene çok sıkı çalışmaya karar verdim ama tek başıma plan, program ve çalışma yapamayacağımı biliyorum. Başlıkta da belirttiğim üzere ikisi arasında kaldım. Hangisi beni bu sınava daha iyi hazırlar, başarıya götürür?

Son düzenleyen: Moderatör:
345 all star bu konuda daha başarılı bence, her ne kadar eleştirsek de. Hiç plan program yapamayan biri için programı hazır 60 kitap veriyorlar. Onu düşünebilirsiniz.

345 ilk defa duydum ama YKS 26 için Doping Hafıza uygun olduğunu düşünmüyorum.

İkisi de saçma. Kendi kendine program hazırlayıp çalışman gerekecek, birilerine bu büyük meblayı verip medet ummak yanlış. Yapamam dersen zaten olmaz, bunlar da boş laflar değil. Biraz zorlaman lazım.

İkisi arasından Doping Hafıza. Fakat ikiside çöp. Zayıf olduğunuz derslerden özel ders alın.

İkisi de saçma. Kendi kendine program hazırlayıp çalışman gerekecek, birilerine bu büyük meblayı verip medet ummak yanlış. Yapamam dersen zaten olmaz, bunlar da boş laflar değil. Biraz zorlaman lazım.

Evet ama burada kitap vs. veriyorlar ve bayağı planlı gözüküyor mantıklı değil mi?

Doping seçeni dövmek lazım. Tabii ki 345 all star daha iyi.

Ha eğer ki ikisinden de vazgeçersen baykuş mentörlük ile ilerleyebilirsin. Sana uygun bir program yaparlar. Kaynak önerirler vb.

Deneme kulüplerine de katılırsan daha iyi ollur.

Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…