Dortmund-Beşiktaş sonucu nasıl olur?

Batshuayi düzgün forvet olsa chelsea bize vermezdi.Yıllardır patlamasını bekliyorlar adamın. Welinton zaten nasıl kadroda aklım almıyor. Orta saha teknik olarak iyi ama tam bir hayal kırıklığı vardı bilmiyorum bence Batshuayi yerine Luuk de Jong, Welinton yerine Godin, takımın sistemini bozan pjanic ve yaşlı Mehmet yerine josef ile geride oynayacak düzgün libero alınsa idi en azından maç kazanabilirdik. Yenilgiler ise bu kadar ağır olmaz idi. Sergen Yalçın a geçen sene için teşekkür edilip yollar ayrılmalı takımı saldı artık düzeltemez o ve takıma modern futbol oynatacak 45 yaş civarı teknik direktör getirilmeli.
 
Son düzenleme:
Şaka maka 5-0'mış.
Hocam artık her hafta tahmininizi alıcam helal olsun :D. Ağlancak yerimize gülüyoruz.
Batshuayi düzgün forvet olsa chelsea bize vermezdi.Yıllardır patlamasını bekliyorlar adamın. Welinton zaten nasıl kadroda aklım almıyor. Orta saha teknik olarak iyi ama tam bir hayal kırıklığı vardı bilmiyorum bence Batshuayi yerine Luuk de Jong, Welinton yerine Godin, takımın sistemini bozan pjanic ve yaşlı Mehmet yerine josef ile geride oynayacak düzgün libero alınsa idi en azından maç kazanabilirdik. Yenilgiler ise bu kadar ağır olmaz idi. Sergen Yalçın a geçen sene için teşekkür edilip yollar ayrılmalı büyük yerler için uygun değil başarısızlıkta takımı saldı artık düzeltemez o ve takıma modern futbol oynatacak 45 yaş civarı teknik direktör getirilmeli.
Hocam benim Şenol Güneş gittiğinden beri hep içimde Huri isteği var bilmem siz ne dersiniz ama çok tecrübeli bizi bilen Avrupa'yı bilen bir adam. Yabancı diyip kenara savrulmamalı denenmeli diye düşünüyorum.
 
Hocam artık her hafta tahmininizi alıcam helal olsun :D. Ağlancak yerimize gülüyoruz.

Hocam benim Şenol Güneş gittiğinden beri hep içimde Huri isteği var bilmem siz ne dersiniz ama çok tecrübeli bizi bilen Avrupa'yı bilen bir adam. Yabancı diyip kenara savrulmamalı denenmeli diye düşünüyorum.
Kendisi hakkında bilgim yok
 
Türk takımlarının ne mal olduğu Avrupa'da ortaya çıkıyor işte. Arsız gibi sürekli 4-5 tane yiyip geri geliyorlar. Onların büyüklüğü anca kendi çöplüğünde geçer. Elin oğlu ise tekme tokat girişir, şamar oğlanına çevirir.

Aslında Türk takımlarına Avrupa yasağı koymak lazım. Gidip sürekli cümle aleme madara olacaklarına otursunlar aşağı.
 
@reptile Galatasaray güçlü bir UEFA Avrupa Ligi grubunda namağlup lider, Fenerbahçe ise grubunda 3. olarak Konferans Ligi'nde devam edecek. Fenerbahçe daha kaliteli bir teknik adama sahip olsa grupta en azından ikinci olabilirdi. Şampiyonlar Ligi seviyesinden uzak olabiliriz lakin genel konuşup "Avrupa yasağı koymak lazım" düşüncesi son derece yersiz.
 
@Onur Altuğ Sever

Ortada düzenli bir başarı yok. Bilmem kaç senede bir başarı yakalayınca sanki 10 senedir namağlup birinciliğe oynuyoruz sanacaklar. Galatasaray 2019-2020 Şampiyonlar Ligi'nde sıfır galibiyetle grupta sonuncu olmuş. Keza (Şampiyonlar Ligi'nin en kötüsü) 2014-15'de de aynı.

Bir kere başarı elde edince takımlarımız iyi olmuyor maalesef. Genel istatistiklere bakarım ben. Genel istatistiklere bakınca da pek iç açıcı görünmüyor. Gördüğüm tek bir şey var, o da sürekli fark yiyip oturan Türk takımları.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı