Dost Kayaoğlu rage geciriyor

• Konuyu başlatan Silinen üye 311895
  • Başlangıç Tarihi
Niye masaya kafa at bundan sonra bunu yapacağım.
Ben hiçbirini yapmam. Bir oyun için gerek yok Sinirlendiğiniz an oyundan çıkın zaten. O saatten sonra işlerin yolunda gitmeyeceğinden emin olabilirsiniz. Çıkıp dinleneceksiniz ve sonra kafayı toparlayıp tekrar gireceksiniz. Genelde sinir rekabetçi oyunlarda konsantrasyon kaybı yaşatıyor. Bir önceki ele kafanız takılı kalır. Onu üstünüzden atmanız lazım

O durumu atlattım o günleri hep moral bozuk sinirli öfkeliydim şu an spor ile ne sinir ne stres kalıyor hafta sonları kamp yapıyorum dağda tek başıma tabancayı alıyorum dağda 2 şarjör boşaltıyorum kafam dağılıyor.

Mesela Technopat'tan ceza yiyince anlık rage geliyor o an kafamı gerçekten monitöre sokup vaaa diye bağırasım geliyor.

Benim gibi yapın pompalı tüfeği monitöre doğrultun ve 12 kalibre tek kurşun ile patlatın .

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
En iyisi kılıçla kırmak denendi ve onaylandı.

İfadeler: WTC

İmkan olsa cinnet zamanında el bombası olacak PC kasasının içine koyacaksın. Bilgisayarıda OCCT Power testine sokacaksın bir patlayacak mahalle uçar havaya. Üstüne doğal gaz borusunu deleceksin öf ne patlar ha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…