Dost Kayaoğlu rage geciriyor

• Konuyu başlatan Silinen üye 311895
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 56
  • Görüntüleme 4.056
Güneşe ateş açan adanalı vardı ya, oradan benzetme yaptım :D

Hocam gerçekten diyorum yaptım bunu duvarada zarar verdi hatta 3000 TL masraf çıktı monitör alçı falan derken bazen gözüm döndümü tüfekle bile sıkarım etrafa. Buna sebep olan şey ise global rank CS:GO maçı.

Dostun asıl GTA sandaki olaya rage geçirmesi gerekiyordu geçirdi mi bilmiyorum :)

Onda da delilik var adam çok değişik konulara sinirlenebiliyor çocukken internet kafede monitöre yumruk attım tabii tüplü ekran zırhlı gibi kırılmıyorda Allah'tan bir şey olmadı.

Dostun asıl GTA sandaki olaya rage geçirmesi gerekiyordu geçirdi mi bilmiyorum :)
Sekiro için çıldırdığı bir yer vardı bayağı. GTA'dan haberim yok :)

Bu var mesela :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Onda da delilik var adam çok değişik konulara sinirlenebiliyor çocukken internet kafede monitöre yumruk attım tabii tüplü ekran zırhlı gibi kırılmıyorda Allah'tan bir şey olmadı.

Benim bir kere 5TL'lik farem vardı kablosundan tutarak kılıç gibi sallayarak masaya vurmuştum.
Sekiro için çıldırdığı bir yer vardı bayağı. GTA'dan haberim yok :)

Bu var mesela :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biliyorum. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı