C cimbompekal Hectopat Katılım 26 Haziran 2013 Mesajlar 8 28 Ocak 2014 #1 Merhabalar Bugün steam yedeklerimi alıyordum. Bir sürü oyun seçtim. Yedek alma işlemini başlattım. Sonra yedek alma işlemi uzun sürünce iptal ettim. Yedekten arta kalan dosyaları silmek istediğimde ise şu hata ile karşılaştım. Güvenli modda silmeyi denedim fakat fayda etmedi - - - Güncellendi - - - Downloads - Path Too Long Utility şu linkteki Unlocker Tool programı ile sorunumu çözdüm.
Merhabalar Bugün steam yedeklerimi alıyordum. Bir sürü oyun seçtim. Yedek alma işlemini başlattım. Sonra yedek alma işlemi uzun sürünce iptal ettim. Yedekten arta kalan dosyaları silmek istediğimde ise şu hata ile karşılaştım. Güvenli modda silmeyi denedim fakat fayda etmedi - - - Güncellendi - - - Downloads - Path Too Long Utility şu linkteki Unlocker Tool programı ile sorunumu çözdüm.
soulmy Megapat Katılım 1 Kasım 2012 Mesajlar 479 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fen ve Teknoloji Öğretmeni 28 Ocak 2014 #2 Shift + delete yaparak da silinebilirdi.