CSelo53 Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 68 3 Kasım 2020 #1 Başlıktaki gibi dosya.co açılmıyor, linkten girincede olmuyor dosya.co yazıp girincede olmuyor önceden girebiliyordum, anti virüs programından olabilir mi? Böyle oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2020
Başlıktaki gibi dosya.co açılmıyor, linkten girincede olmuyor dosya.co yazıp girincede olmuyor önceden girebiliyordum, anti virüs programından olabilir mi? Böyle oluyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 3 Kasım 2020 #2 Güzel olmuş. Virüs saçmaktan başka bir işe yaramayan boş bir site.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #3 Başka bir tarayıcı ile girmeyi denediniz mi?
CSelo53 Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 68 3 Kasım 2020 #4 RotasızBey dedi: Başka bir tarayıcı ile girmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim bir şey fark etmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2020
RotasızBey dedi: Başka bir tarayıcı ile girmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim bir şey fark etmedi.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #5 CSelo53 dedi: Denedim bir şey fark etmedi. Genişletmek için tıkla... Virüs programı engellemiş olabilir veya sistem otomatik engellemişte olabilir VPN kullanıp girmeyi denediz mi?
CSelo53 dedi: Denedim bir şey fark etmedi. Genişletmek için tıkla... Virüs programı engellemiş olabilir veya sistem otomatik engellemişte olabilir VPN kullanıp girmeyi denediz mi?
CSelo53 Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 68 3 Kasım 2020 #6 RotasızBey dedi: Virüs programı engellemiş olabilir veya sistem otomatik engellemişte olabilir VPN kullanıp girmeyi denediz mi? Genişletmek için tıkla... VPN kullanınca giriyor ancak 450 MB bir uygulama olduğu için 9 saatte inecek diyor.
RotasızBey dedi: Virüs programı engellemiş olabilir veya sistem otomatik engellemişte olabilir VPN kullanıp girmeyi denediz mi? Genişletmek için tıkla... VPN kullanınca giriyor ancak 450 MB bir uygulama olduğu için 9 saatte inecek diyor.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #7 CSelo53 dedi: VPN kullanınca giriyor ancak 450 MB bir uygulama olduğu için 9 saatte inecek diyor. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi IP engellenmiş o zaman şöyle yapıyorsunuz modeminize reset atın haliyle IP değişmiş olacak o zaman rahatlıkla girersiniz.
CSelo53 dedi: VPN kullanınca giriyor ancak 450 MB bir uygulama olduğu için 9 saatte inecek diyor. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi IP engellenmiş o zaman şöyle yapıyorsunuz modeminize reset atın haliyle IP değişmiş olacak o zaman rahatlıkla girersiniz.
kerimkskn Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 163 Yer Konya 7 Kasım 2020 #8 RotasızBey dedi: Dediğim gibi ıp engellenmiş o zaman şöyle yapıyorsunuz modeminize reset atın haliyle ıp değişmiş olacak o zaman rahatlıkla girersiniz. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var modeme reset atınca ne oluyor cevaplar mısın.
RotasızBey dedi: Dediğim gibi ıp engellenmiş o zaman şöyle yapıyorsunuz modeminize reset atın haliyle ıp değişmiş olacak o zaman rahatlıkla girersiniz. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var modeme reset atınca ne oluyor cevaplar mısın.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #9 kerimkskn dedi: Bende de aynı sorun var modeme reset atınca ne oluyor cevaplar mısın? Genişletmek için tıkla... IP değişiyor öyle denemelisiniz.
kerimkskn dedi: Bende de aynı sorun var modeme reset atınca ne oluyor cevaplar mısın? Genişletmek için tıkla... IP değişiyor öyle denemelisiniz.
kerimkskn Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 163 Yer Konya 7 Kasım 2020 #10 VPN oldu sıkıntı yok zaten dosya 7 MB Ti ve hızlı indi.