emredbs Femtopat Katılım 24 Eylül 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:25 #1 Elimde bir dosya var ve yüklemek istiyorum ama şifresi var, bu kırılabilir mi yoksa bir yöntemi yok mu?
Elimde bir dosya var ve yüklemek istiyorum ama şifresi var, bu kırılabilir mi yoksa bir yöntemi yok mu?
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 2.807 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:33 #2 emredbs dedi: Elimde bir dosya var ve yüklemek istiyorum ama şifresi var, bu kırılabilir mi yoksa bir yöntemi yok mu? Genişletmek için tıkla... Neyle şifrelenmiş? Şifreli RAR dosyasımı yoksa özel şifreleme algoritması kullanlımış?
emredbs dedi: Elimde bir dosya var ve yüklemek istiyorum ama şifresi var, bu kırılabilir mi yoksa bir yöntemi yok mu? Genişletmek için tıkla... Neyle şifrelenmiş? Şifreli RAR dosyasımı yoksa özel şifreleme algoritması kullanlımış?
emredbs Femtopat Katılım 24 Eylül 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:41 #3 wraxos woo dedi: Neyle şifrelenmiş? Şifreli RAR dosyasımı yoksa özel şifreleme algoritması kullanlımış? Genişletmek için tıkla... Admin konuyu yanlış anlamış sanırım özet geçicek olursam dosya co da bir dosya var ve indirmek için şifre istiyor o şifreyi kırabilirmiyim ?
wraxos woo dedi: Neyle şifrelenmiş? Şifreli RAR dosyasımı yoksa özel şifreleme algoritması kullanlımış? Genişletmek için tıkla... Admin konuyu yanlış anlamış sanırım özet geçicek olursam dosya co da bir dosya var ve indirmek için şifre istiyor o şifreyi kırabilirmiyim ?