ArdaRiche1 Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 689 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #11 Jex Blake dedi: Hocam sonuçta kırmızı gözüküyor sıkıntı yok değil mi? Ayrıca dosya.co linki bırakılmıyormuş kurallarda öyle yazıyor. Eki Görüntüle 911583 87k like gözüküyor doğru mu bilmiyorum. Teşekkürler herkese. Genişletmek için tıkla... 3 tane bilinmeyen AV dostum sonuçlara pek güvenme Kaspersky Malwarebytes AVG Norton gibileri temiz çıktı ise sorun çıkacağını sanmam.
Jex Blake dedi: Hocam sonuçta kırmızı gözüküyor sıkıntı yok değil mi? Ayrıca dosya.co linki bırakılmıyormuş kurallarda öyle yazıyor. Eki Görüntüle 911583 87k like gözüküyor doğru mu bilmiyorum. Teşekkürler herkese. Genişletmek için tıkla... 3 tane bilinmeyen AV dostum sonuçlara pek güvenme Kaspersky Malwarebytes AVG Norton gibileri temiz çıktı ise sorun çıkacağını sanmam.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.282 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 8 Mart 2021 #12 Değişir. Çünkü siteye herkes dosya yükleyebiliyor.
3 348606 Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 2.850 Çözümler 6 8 Mart 2021 #13 Jex Blake dedi: Virus Total testi yapıp sonuçlarını paylaşacağım. Eki Görüntüle 911551 Eki Görüntüle 911556 Eki Görüntüle 911557 3 tane sıkıntı çıkmış. Ne yapmam lazım. Siliyim mi indirdiğim dosyayı. Genişletmek için tıkla... Trojen var silin dosyayı. ArdaRiche1 dedi: Temiz gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Trojen var ama.
Jex Blake dedi: Virus Total testi yapıp sonuçlarını paylaşacağım. Eki Görüntüle 911551 Eki Görüntüle 911556 Eki Görüntüle 911557 3 tane sıkıntı çıkmış. Ne yapmam lazım. Siliyim mi indirdiğim dosyayı. Genişletmek için tıkla... Trojen var silin dosyayı. ArdaRiche1 dedi: Temiz gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Trojen var ama.
J Jex Blake Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 967 8 Mart 2021 #14 348606 dedi: Trojan var silin dosyayı. Trojan var ama. Genişletmek için tıkla... Herkes farklı bir şey söylüyor. @ArdaRiche1 var mı yok mu ne yapmalıyım. Ayrıca Kaspersky'dan seçili tarama yapınca da bir şey çıkmadı
348606 dedi: Trojan var silin dosyayı. Trojan var ama. Genişletmek için tıkla... Herkes farklı bir şey söylüyor. @ArdaRiche1 var mı yok mu ne yapmalıyım. Ayrıca Kaspersky'dan seçili tarama yapınca da bir şey çıkmadı
U us3469734 Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.366 Makaleler 2 Çözümler 10 8 Mart 2021 #15 Jex Blake dedi: Herkes farklı bir şey söylüyor. @ArdaRiche1 var mı yok mu ne yapmalıyım. Eki Görüntüle 911777 Ayrıca Kaspersky'dan seçili tarama yapınca da bir şey çıkmadı Genişletmek için tıkla... Bilindik hiç bir AV virüs olarak görmemiş sıkıntı yok gibi. Silmenize pek gerek yok ama içiniz rahat etmeyecekse silebilirsiniz.
Jex Blake dedi: Herkes farklı bir şey söylüyor. @ArdaRiche1 var mı yok mu ne yapmalıyım. Eki Görüntüle 911777 Ayrıca Kaspersky'dan seçili tarama yapınca da bir şey çıkmadı Genişletmek için tıkla... Bilindik hiç bir AV virüs olarak görmemiş sıkıntı yok gibi. Silmenize pek gerek yok ama içiniz rahat etmeyecekse silebilirsiniz.
ArdaRiche1 Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 689 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #16 Jex Blake dedi: Herkes farklı bir şey söylüyor. @ArdaRiche1 var mı yok mu ne yapmalıyım. Eki Görüntüle 911777 Ayrıca Kaspersky'dan seçili tarama yapınca da bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi false-positive büyük ihtimalle diğer AVler hiçbir şey bulamamış ise sorun çıkmaz Virüs olsaydı zaten Kaspersky onu tespit ederdi dostum.
Jex Blake dedi: Herkes farklı bir şey söylüyor. @ArdaRiche1 var mı yok mu ne yapmalıyım. Eki Görüntüle 911777 Ayrıca Kaspersky'dan seçili tarama yapınca da bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi false-positive büyük ihtimalle diğer AVler hiçbir şey bulamamış ise sorun çıkmaz Virüs olsaydı zaten Kaspersky onu tespit ederdi dostum.
willtonex Femtopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 36 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mart 2021 #17 Jex Blake dedi: Virus Total testi yapıp sonuçlarını paylaşacağım. Eki Görüntüle 911551 Eki Görüntüle 911556 Eki Görüntüle 911557 3 tane sıkıntı çıkmış. Ne yapmam lazım. Siliyim mi indirdiğim dosyayı. Genişletmek için tıkla... tahminen false-positive
Jex Blake dedi: Virus Total testi yapıp sonuçlarını paylaşacağım. Eki Görüntüle 911551 Eki Görüntüle 911556 Eki Görüntüle 911557 3 tane sıkıntı çıkmış. Ne yapmam lazım. Siliyim mi indirdiğim dosyayı. Genişletmek için tıkla... tahminen false-positive
Brainstorm Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.168 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 8 Mart 2021 #18 ArdaRiche1 dedi: Temiz gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Kocaman kocaman trojan yazıyor temiz derken?
ArdaRiche1 dedi: Temiz gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Kocaman kocaman trojan yazıyor temiz derken?
willtonex Femtopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 36 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mart 2021 #19 Brainstorm dedi: Kocaman kocaman trojan yazıyor temiz derken? Genişletmek için tıkla... Tertemiz hocam false positive onlar AV Devleri bir şey demiyor.
Brainstorm dedi: Kocaman kocaman trojan yazıyor temiz derken? Genişletmek için tıkla... Tertemiz hocam false positive onlar AV Devleri bir şey demiyor.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 8 Mart 2021 #20 Jex Blake dedi: Hocam sonuçta kırmızı gözüküyor sıkıntı yok değil mi? Ayrıca dosya.co linki bırakılmıyormuş kurallarda öyle yazıyor. Eki Görüntüle 911583 87k like gözüküyor doğru mu bilmiyorum. Teşekkürler herkese Genişletmek için tıkla... Hocam false positive muhtemelen, sadece ne idüğü belirsiz olanlar uyarı vermiş.
Jex Blake dedi: Hocam sonuçta kırmızı gözüküyor sıkıntı yok değil mi? Ayrıca dosya.co linki bırakılmıyormuş kurallarda öyle yazıyor. Eki Görüntüle 911583 87k like gözüküyor doğru mu bilmiyorum. Teşekkürler herkese Genişletmek için tıkla... Hocam false positive muhtemelen, sadece ne idüğü belirsiz olanlar uyarı vermiş.