Merhaba, ben bir şeyler indirirken baglantılar hep dosya.co uzantılı yerlerden indiriyordum bilgisayarım yavaşlamaya başladı. Technopat'ın kurallarında da yasaklı site olduğu söyleniyor sitede virüs mü var?
Merhaba, ben bir şeyler indirirken baglantılar hep dosyaco uzantılı yerlerden indiriyordum bilgisayarım yavaşlamaya başladı. Technopat'ın kurallarında da yasaklı site olduğu söyleniyor sitede virüs mü var?
Virüs değildir. Google Drive gibi bir bulut depolama servisi gibi düşünebilirsiniz. Fakat Google Drive gibi güvenlik önlemleri almıyorlar diye biliyorum. Bu yüzden indirdiğiniz dosyadan emin değilseniz mutlaka taratın.
Virüs değildir. Google Drive gibi bir bulut depolama servisi gibi düşünebilirsiniz. Fakat Google Drive gibi güvenlik önlemleri almıyorlar diye biliyorum. Bu yüzden indirdiğiniz dosyadan emin değilseniz mutlaka taratın.
Merhaba, ben bir şeyler indirirken baglantılar hep dosya.(?) uzantılı yerlerden indiriyordum bilgisayarım yavaşlamaya başladı. Technopat'ın kurallarında da yasaklı site olduğu söyleniyor sitede virüs mü var?
Geçen arkadaşım Oyun isimi ile (Undertale vs.) dosya.(?) sitesine 3-4 tane RAT içeren dosya yükledi. Bu siteye yüklenen şeyler arama ile çıkabildiği içinde indiren kişi sayısı 15’i aştı dedi bana.
Merhaba, ben bir şeyler indirirken baglantılar hep dosya.** uzantılı yerlerden indiriyordum bilgisayarım yavaşlamaya başladı. Technopat'ın kurallarında da yasaklı site olduğu söyleniyor sitede virüs mü var?
Dosya.** dan dosya indirmeyin. İndireceğiniz şeyin sonuna archive.org yazip indirebilirsin. Eğer yoksa MediaFire veya Google Drive olan linklerden indir. Eğer hiçbir farklı şey yoksa indir ama tarat.