lostchanceee Nanopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 865 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #2 Mr_Sukru dedi: Eki Görüntüle 2516225 Genişletmek için tıkla... RAT falan olabilir Kaspersky Ücretsiz antivirüs indirin 2025 | Kaspersky bu adresten free kurup taratın kurmadan önce şunu sorayım herhangi bir korsan oyun kullandın mı?
Mr_Sukru dedi: Eki Görüntüle 2516225 Genişletmek için tıkla... RAT falan olabilir Kaspersky Ücretsiz antivirüs indirin 2025 | Kaspersky bu adresten free kurup taratın kurmadan önce şunu sorayım herhangi bir korsan oyun kullandın mı?
Mr_Sukru Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #3 lostchanceee dedi: RAT falan olabilir Kaspersky Ücretsiz antivirüs indirin 2025 | Kaspersky bu adresten free kurup taratın kurmadan önce şunu sorayım herhangi bir korsan oyun kullandın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır korsan kullanmadım. Bir de Kaspersky goodbydpı a sıkıntı yapıyor başka bildiğiniz güvenilir antivirüs programı var mı? Ve şu anda Windows+rden mrt yazıp tam tarama yapıyorum.
lostchanceee dedi: RAT falan olabilir Kaspersky Ücretsiz antivirüs indirin 2025 | Kaspersky bu adresten free kurup taratın kurmadan önce şunu sorayım herhangi bir korsan oyun kullandın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır korsan kullanmadım. Bir de Kaspersky goodbydpı a sıkıntı yapıyor başka bildiğiniz güvenilir antivirüs programı var mı? Ve şu anda Windows+rden mrt yazıp tam tarama yapıyorum.
LokumluBisküvi Hectopat Katılım 26 Aralık 2019 Mesajlar 440 Çözümler 4 19 Haziran 2025 #4 Mr_Sukru dedi: Eki Görüntüle 2516225 Genişletmek için tıkla... Windows'un klasik buglarından biri aylar önce ben de yaşamıştım daha sonra kendiliğinden gitti.
Mr_Sukru dedi: Eki Görüntüle 2516225 Genişletmek için tıkla... Windows'un klasik buglarından biri aylar önce ben de yaşamıştım daha sonra kendiliğinden gitti.
lostchanceee Nanopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 865 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #5 Mr_Sukru dedi: Hayır korsan kullanmadım. Bir de Kaspersky goodbydpı a sıkıntı yapıyor başka bildiğiniz güvenilir antivirüs programı var mı? Genişletmek için tıkla... Korsan kullanmadıysanız görev zamanlayıcı açın kitaplık bölümüne girin ve Dosya Gezgini'ni açtığınız saatte ne olmuş bakın.
Mr_Sukru dedi: Hayır korsan kullanmadım. Bir de Kaspersky goodbydpı a sıkıntı yapıyor başka bildiğiniz güvenilir antivirüs programı var mı? Genişletmek için tıkla... Korsan kullanmadıysanız görev zamanlayıcı açın kitaplık bölümüne girin ve Dosya Gezgini'ni açtığınız saatte ne olmuş bakın.
Mr_Sukru Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #6 lostchanceee dedi: Korsan kullanmadıysanız görev zamanlayıcı açın kitaplık bölümüne girin ve Dosya Gezgini'ni açtığınız saatte ne olmuş bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam Dosya Gezgini yok ama yazarını bilmediğim bir şey var. açıklamasında " 此任务用于在用户登陆时启动gm.exe。" böyle yazıyor Dosya Ekleri 1750344091138.png 4 KB · Görüntüleme: 12
lostchanceee dedi: Korsan kullanmadıysanız görev zamanlayıcı açın kitaplık bölümüne girin ve Dosya Gezgini'ni açtığınız saatte ne olmuş bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam Dosya Gezgini yok ama yazarını bilmediğim bir şey var. açıklamasında " 此任务用于在用户登陆时启动gm.exe。" böyle yazıyor
lostchanceee Nanopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 865 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #7 Mr_Sukru dedi: Hocam Dosya Gezgini yok ama yazarını bilmediğim bir şey var. Eki Görüntüle 2516237 Açıklamasında " 此任务用于在用户登陆时启动gm.exe。" böyle yazıyorEki Görüntüle 2516238 Genişletmek için tıkla... 3. parti bir yazılımdan kaynaklı format şart gibi.
Mr_Sukru dedi: Hocam Dosya Gezgini yok ama yazarını bilmediğim bir şey var. Eki Görüntüle 2516237 Açıklamasında " 此任务用于在用户登陆时启动gm.exe。" böyle yazıyorEki Görüntüle 2516238 Genişletmek için tıkla... 3. parti bir yazılımdan kaynaklı format şart gibi.