G Godsake Hectopat Katılım 24 Mart 2015 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2015 #1 Windows 8.1'e yeni geçtim.Fakat çok temel bir işlemde sorun yaşıyorum.Telefonumdan herhangi bir dosyayı bilgisayarıma atamıyorum.Atmaya çalıştığımda,oynatmaya çalıştığımda sırasıyla şu hataları veriyor. Dosya Ekleri 2.png 3,4 KB · Görüntüleme: 414 1.png 4,9 KB · Görüntüleme: 308
Windows 8.1'e yeni geçtim.Fakat çok temel bir işlemde sorun yaşıyorum.Telefonumdan herhangi bir dosyayı bilgisayarıma atamıyorum.Atmaya çalıştığımda,oynatmaya çalıştığımda sırasıyla şu hataları veriyor.
A AhmetAksoy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 3.464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2015 #2 Dosyayı taşımak yerine kopyalamanız gerekiyor. Ayrıca bazı dosyalar kopyalamaya karşı korumalı olabilir.
Dosyayı taşımak yerine kopyalamanız gerekiyor. Ayrıca bazı dosyalar kopyalamaya karşı korumalı olabilir.
Moodyleta Megapat Katılım 8 Ağustos 2013 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2015 #3 Android kullanıyorsun değil mi? Dosyaların salt okunur olup olmadığına bak öncelikle. Cevabına göre diğer çözümleri yazabilirim
Android kullanıyorsun değil mi? Dosyaların salt okunur olup olmadığına bak öncelikle. Cevabına göre diğer çözümleri yazabilirim