Dosya Paylaşırken "Uzak aygıt veya kaynak bağlantıyı kabul etmeyecek" Sorunu

TASKINESER

Centipat
Merhaba arkadaşlar. "Aygıt veya kaynak, Dosya ve yazıcı paylaşımı (SMB) bağlantı noktasındaki bağlantıları kabul edecek biçimde ayarlanmadı" hatası alıyorum. Yerel ağ üzerinde dosya paylaşımı yaptığım bilgisayara ulaşmaya çalışırken bu hatayı alıyorum. İnternete bağlanamayan arkadaşlar için bulunan çözümleri denedim olmadı. Bu yüzden konuyu yerel ağ üzerinde yaşanan sorun olarak sormak istedim. Amacım laptopumdaki sadece bir klasörü paylaşıma açmak. Yardımcı olursanız sevinirim.

Parolalı paylaşımı kapattınız mı.? Güvenlik sekmesin de hangi izinleri verdiniz.

Ortak ağda parola korumalı paylaşım kapalı. Paylaştığım klasörün güvenlik sekmesindeki izinler bölümündeki "İzin Ver" kutularının hepsi işaretli.

Bunu ben D-LAN isimli program ile çözdüm, ikizimle aynı ağda olmamıza rağmen aynı problemleri yaşıyordum, belki sizinde probleminizi çözer.

Kırmızı ile işaretlediğim yerden dosyaları paylaş, sonra diğer bilgisayarda "OK" ile işaretlediğim yerde gözükecektir.

Evet, güvenlik bölümünde everyone yoktu. Ekledim, tam yetki verdim, bilgisayarı yeniden başlattım ama hala düzelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…