4bc Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #1 Witcher 3 de diyalod sesi yok. Sorununu çözmeye çalışırken content0 ve content1 dosyalrını sildim ve artık oyun açılmıyor. Oyunu silmeden sorunu çözebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2025
Witcher 3 de diyalod sesi yok. Sorununu çözmeye çalışırken content0 ve content1 dosyalrını sildim ve artık oyun açılmıyor. Oyunu silmeden sorunu çözebilir miyim?
Çözüm Mustafa.Kaan 6 Ekim 2025 Oyun Steam veya Epic Games'tense oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula, yoksa maalesef silip yeniden yükleyeceksin.
Oyun Steam veya Epic Games'tense oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula, yoksa maalesef silip yeniden yükleyeceksin.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 7.001 Makaleler 2 Çözümler 1.759 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #2 Oyun Steam veya Epic Games'tense oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula, yoksa maalesef silip yeniden yükleyeceksin. Artı 1 Eksi Çözüm
Oyun Steam veya Epic Games'tense oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula, yoksa maalesef silip yeniden yükleyeceksin.
KS KS 4bc Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Oyun Steam veya Epic Games'tense oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula, yoksa maalesef silip yeniden yükleyeceksin. Genişletmek için tıkla... Doğruladım Steam otomatik yeniden indirmeye başladı teşekkürler. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Oyun Steam veya Epic Games'tense oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula, yoksa maalesef silip yeniden yükleyeceksin. Genişletmek için tıkla... Doğruladım Steam otomatik yeniden indirmeye başladı teşekkürler.