U Ulfric StormClocK Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 79 6 Mart 2024 #1 Merhaba. Bir süre önce dosya TC'ye yüklediğim linklerim silindi ve nasıl geri getireceğimi bilmiyorum. Ticket falan yolladım ancak dönüş alacak mıyım onu bile bilmiyorum. Bu konu hakkında ne yapabilirim? Bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Merhaba. Bir süre önce dosya TC'ye yüklediğim linklerim silindi ve nasıl geri getireceğimi bilmiyorum. Ticket falan yolladım ancak dönüş alacak mıyım onu bile bilmiyorum. Bu konu hakkında ne yapabilirim? Bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.905 Çözümler 12 Yer Midland 6 Mart 2024 #2 Yüksek ihtimal alınamaz, bence mediafire daha iyi hocam.
U Ulfric StormClocK Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 79 6 Mart 2024 #3 mutiant dedi: Yüksek ihtimal alınamaz, bence MediaFire daha iyi hocam. Genişletmek için tıkla... MediaFire ile nasıl oluyor hocam?
mutiant dedi: Yüksek ihtimal alınamaz, bence MediaFire daha iyi hocam. Genişletmek için tıkla... MediaFire ile nasıl oluyor hocam?
mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.905 Çözümler 12 Yer Midland 6 Mart 2024 #4 Oraya da dosya yükleniyor.
U Ulfric StormClocK Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 79 6 Mart 2024 #5 mutiant dedi: Oraya da dosya yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Dosya tc gibi 6 ay süresi falan var mı orasınında.
mutiant dedi: Oraya da dosya yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Dosya tc gibi 6 ay süresi falan var mı orasınında.