Lemboros Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:51 #1 Bir tek VBA32 trojan virüsü bulmus fakat gerisi güvenli diyor. Virüslu mudur?
T Tiscard Picopat Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 484 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:01 #2 Lemboros dedi: Eki Görüntüle 2603222 Bir tek VBA32 trojan virüsü bulmus fakat gerisi güvenli diyor. Virüslu mudur? Genişletmek için tıkla... Hocam ekrandaki yazının çevirisi bu büyük ihtimal virüs: KEL PUTİN'E TOMAHAWK İLE VUR.
Lemboros dedi: Eki Görüntüle 2603222 Bir tek VBA32 trojan virüsü bulmus fakat gerisi güvenli diyor. Virüslu mudur? Genişletmek için tıkla... Hocam ekrandaki yazının çevirisi bu büyük ihtimal virüs: KEL PUTİN'E TOMAHAWK İLE VUR.
Lemboros Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:07 #3 Tiscard dedi: Hocam ekrandaki yazının çevirisi bu büyük ihtimal virüs: Kel Putin'e Tomahawk ile vur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam daha bilgisayara kurmadım bir şey olmaz degil mi? Tiscard dedi: Hocam ekrandaki yazının çevirisi bu büyük ihtimal virüs: Kel Putin'e Tomahawk ile vur. Genişletmek için tıkla... Bir de DNS jumper indiriyorum sitesinden neden oyle bir yazı var bilmiyorum.
Tiscard dedi: Hocam ekrandaki yazının çevirisi bu büyük ihtimal virüs: Kel Putin'e Tomahawk ile vur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam daha bilgisayara kurmadım bir şey olmaz degil mi? Tiscard dedi: Hocam ekrandaki yazının çevirisi bu büyük ihtimal virüs: Kel Putin'e Tomahawk ile vur. Genişletmek için tıkla... Bir de DNS jumper indiriyorum sitesinden neden oyle bir yazı var bilmiyorum.