Dosya virüslü mü?

Çok fazla bir süre, F/P olsaydı çoktan kaldırırlardı diye düşünüyorum. Şüpheli vallaha. İlginç.

Ama ben kullanıyorum diğer uygulamalarını, onlarda virus yok gördüğüm kadarıyla. Sysinternals Suite indirip baktım, autorun eklenmemiş, procexp de sıkıntı görünmüyor.

Bu 365 registry editor gibi bir şey mi ne bu?

Hocam daha kapsamlı bir sürümü A dan Z ye reg kayıtlarını sistem hizmetlerini arka planda başlatma gibi uygulamaları açıp kapatma özellikleri var.

Wise uninstaller kullanıyorum, program kalıntılarını silmek için. Microsoft Store'dan indirdim.

Bunu kastettim hocam.
Sysinternals Suite indirip baktım, autorun eklenmemiş, procexp.

Hocam daha kapsamlı bir sürümü A dan Z ye reg kayıtlarını sistem hizmetlerini arka planda başlatma gibi uygulamaları açıp kapatma özellikleri var.

Bunu kastettim hocam.
Sysinternals Suite indirip baktım, autorun eklenmemiş, procexp.
Autorun bilgisayar açıldığında onunla beraber açılan programlar, procexp bilgisayarda o an çalışan uygulamaları gösteriyor, Microsoft Lisansı var mı, virustotal sonuçları gibi şeyleri görebiliyorsun.

Autorun bilgisayar açıldığında onunla beraber açılan programlar, procexp bilgisayarda o an çalışan uygulamaları gösteriyor, Microsoft Lisansı var mı, virustotal sonuçları gibi şeyleri görebiliyorsun.
Microsoft'un uygulaması.

Microsoft'un uygulaması.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı