Dosya virüslü mü?

Maşallah hocam milleti kızdırmışsınız herhalde. Avast gelenek görenekleri bir üst seviyeye taşımış. False positive. Orada virüs diyenlerde tek güvendiğim Malwarebytes o da malware. AI
( bilinmeyen virüs çeşitlerine böyle diyor ) demiş yani Malwarebytes emin değil ama hafiften şüphelenip false positive vermiş. Öbürleri kıytırık antivirüsler. Avast ve AVG gelenek göreneklerine öbürlerini de çağırıyorsa false positive zaten.

Maşallah hocam milleti kızdırmışsınız herhalde. Avast gelenek görenekleri bir üst seviyeye taşımış. False positive. Orada virüs diyenlerde tek güvendiğim Malwarebytes o da malware. AI
( bilinmeyen virüs çeşitlerine böyle diyor ) demiş yani Malwarebytes emin değil ama hafiften şüphelenip false positive vermiş. Öbürleri kıytırık antivirüsler. Avast ve AVG gelenek göreneklerine öbürlerini de çağırıyorsa false positive zaten.
Bende Kaliteli Anti Virüslerin Uyarı Vermediğini Görünce Şaşırdım Zaten, Virüslümü Tam Olarak ?

Bende kaliteli anti virüslerin uyarı vermediğini görünce şaşırdım zaten, virüslü mü tam olarak?

Senin oraya ne yüklediğini anladım. Mesajındanda belli. Bu tür bir program için bu sonuçlar normal çünkü o programın en olduğunu hepimiz biliyoruzdur sanırım. Başın belaya girmesin diye söylemiyorum. Antivirüslerin şüphelendiği nokta zaten o programın çalışma mantığı. Oyuna değişiklik yapıyor diye trojan sanmışlar.

Geri
Yukarı