Dosyada virüs var mı?

Yardım edin virüs mü? Virüsse nasıl temizleyeceğim?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-11-14 113034.png
    195,7 KB · Görüntüleme: 45
  • Ekran görüntüsü 2025-11-14 113024.png
    176,3 KB · Görüntüleme: 45
  • Ekran görüntüsü 2025-11-14 113014.png
    159,9 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam VirusTotal'e güvenmeyin sürekli false-positive sonuçlar veriyor. Kaspersky veya daha güvenli ve iyi bir antivirüs kullanın onunla taratın.

Hocam VirusTotal'e güvenmeyin sürekli false-positive sonuçlar veriyor. Kaspersky veya daha güvenli ve iyi bir antivirüs kullanın onunla taratın.

Ama attığım dosyada Kaspersky'da trojan demiş ve bana ücretsiz bir antivirüs önerir misiniz çok acil

Evet hocam, Trojan bulunuyor bu dosyayı açtın mı?

Hocam bu bir oyun içi hile sanırım açmadım injectlicektim

Ama attığım dosyada Kaspersky'da trojan demiş ve bana ücretsiz bir antivirüs önerir misiniz çok acil.

Ama gerçek Kaspersky ile taratmanızı öneririm oradaki Kaspersky profesyonel bir Kaspersky modeli değil o yüzden false-positive cevaplar veriyor ücretsiz antivirüslerede asla güvenmeyin gidin ve Kaspersky ya da benzer bir antivirüs alın.

Bitdefender Free Antivirus Software bu değil mi Bitdefender

Cidden ChatGPT mi kullanıyorsun ayrıca Windows Defender asla kullanmam VirusTotal gibi false-positive sonuçlar veriyor.

İleride alacağım ama şimdilik bu durumdan kurtulmam için ücretsiz bir anti virüse ihtiyacım var

Evet hocam.

Evet hocam kullanıyorum, gayet de memnunum?

ChatGPT daha akıllı bir yapay zeka değil yapay zekalar web tabanlı çalışır internette de bir sürü yalan yanlış bilgi var yapay zeka kullanmanızı asla önermem tecrübesi olan insanlardan öğrenin bilgiyi bende öyle bilgi öğreniyorum.

İleride alacağım ama şimdilik bu durumdan kurtulmam için ücretsiz bir anti virüse ihtiyacım var.

Ücretsiz antivirüsler güvenli değildir Kaspersky satın alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…