Dosyada virüs var mı?

Son düzenleme:
2 saat oldu onu açalı daha bir 2 saati de var gibi bitmiyor ve Bitdefender'inde 10dk si oldu hala bitmedi.

Yattım kalktım Bitdefender sonucu çıkmıs 2 öge temizlemiş sanırım.

O zaman indirdiğiniz hile program virüslü ve sizde virüsü temizlediniz şimdi bir anti virüs satın almanız gerekiyor Kaspersky öneririm.
 
Hocam her zaman virustotal sonuçlarını dikkate alın. Normal tek antivirüs taramalarından daha güvenilir ve doğru sonuçlar verir. Tabii ki virustotal sonucunda hangi antivirüslerin dosyaya tehlikeli işaretlediğine göre farklı bakış açısı yürütebilirsiniz.
 

Peki siz attığım SS hakkında ne düşünüyorsunuz.
 
Yüksek ihtimalle dosya virüslü. Tarama yapmışsınız zaten dosyayı kullanmamanızı öneririm. Antivirüs olarak da Kaspersky free artık yok Bitdefender free öneririm ücretsiz için
 
Peki siz attığım SS hakkında ne düşünüyorsunuz.

Hocam arkadaşı çok dikkate almanızı önermem verdiği sonuçların elbet 1-3 tanesi doğru çıkmıştır ama diğerleri %90 false-positive kullandığım 3 uygulamayı VirusTotal virüslü gösterdi ama gerçekte virüslü bile değildi hala bilgisayarımı virüssüz kullanabiliyorum ayrıca Kaspersky üyeliğimde var hiç virüs çıkmadı.

Yüksek ihtimalle dosya virüslü. Tarama yapmışsınız zaten dosyayı kullanmamanızı öneririm. Antivirüs olarak da Kaspersky free artık yok Bitdefender free öneririm ücretsiz için.

Konuları takip ettiysen zaten senin dediklerinin bir kaçının yazıldığını görmüşsündür.
 
Atılan SS de onlarca güvenilir antivirüs ESET-Bitdefender-Kaspersky virüslü işaretlemiş biri false-positive se tamam ama hepsi nasıl f/p olsun?

1-) Zaten VT'de uyarı verenlerin bilinirliğine ve test yapan sitelerde aldıkları skorlara göre ciddiye alınması gerekiyor zaten

2-) Evet takip ettim bende önerimi sundum burada agresif olmanızın nedeni nedir onu anlamadım?
 
Atılan SS de onlarca güvenilir antivirüs ESET-Bitdefender-Kaspersky virüslü işaretlemiş biri false-positive SE tamam ama hepsi nasıl F/P olsun?

O zaman ben niye tarattığımda sürekli false-positive çıkıyor bilgisayarımdaki tüm dosyaları taratsam VirusTotal hepsine false-positive sonuçlar verir o bahsettiğiniz Kaspersky ESET falan filan işaretlerini de şöyle yorumlayayım. Onlar profesyonel versiyonları değil profesyonel versiyonları olsa insanlar Kaspersky ESET kullanmak yerine VirusTotal kullanırdı.


Bıktım artık çünkü aylardır Technopat'ta VirusTotal öven VirusTotal kullandırtan insanlar var VirusTotal o kadar iyi değil tamam kırmızı çıktığında şüphelenmesi gerekiyor ama %100 doğru diyemeyiz en fazla %40 falan doğrudur.
 
Hocam zaten kullananlar kullanıyor ben şunu diyorum Virustotal gerçek zamanlı koruma sunmuyor ve atıyorum jiangmin virüs uyarısı verse diğerleri vermese takmazsın zaten. VT'nin enterprise gücü yüksek ve tarama sonuçları doğruya yakın.
Evet işte hocam zaten öyle. Bazı antivirüsler VT'de false/positive veriyor bazıları yanlışlıkla virüslü olduğunu buluyor yani olabiliyor böyle şeyler. Siz de haklısınız ama 1 antivirüse taratırsın o ayrı ancak onlarca antivirüse de taratmak isteyebilir insan. F/P olup olmadığına iyice incleyip siz karar vereceksiniz zaten. Hiçbir şey sizi tamamen virüslerden koruyamaz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…