Dosyada virüs var mı?

Ücretsiz en iyi antivirüs. Ücretli sürümü biraz pahalı.

Sadece tarama amaçlı ücretsiz kullanmak istiyorsan.

İleride satın alacaksan fiyat performans en iyi. Deneme sürümünü aktif edebilirsin.

Ücretsiz en iyi antivirüs.

Sadece tarama amaçlı ücretsiz kullanmak istiyorsan.

Hocam cidden güvenilir midir bu ücretsiz anti virüsler kullandınız mı hiç.

Ücretsiz antivirüsler güvenli değildir. Kaspersky satın alın.
Fazla genelleme yapmışsınız hocam. GoodbyeDPI kullanmaya başladığımdan beri BitDefender ve Windows Defender kullandım. Onlarca virüs taşıyabilecek dosya (özellikle korsan oyunlar) indirmişimdir ve genel olarak işlerini oldukça iyi yapıyorlar Windows Defender. Adam olana çok bile :D

Hocam cidden güvenilir midir bu ücretsiz anti virüsler kullandınız mı hiç.

Bilinçli bir kullanıcı için yeterli.
Ayrıca Kaspersky fiyat olarak çok ucuz bir kahve parası illa kullanacaksan free yerine ücretli sürüm almak daha mantıklı.

1763116490995.png

Fazla genelleme yapmışsınız hocam. GoodbyeDPI kullanmaya başladığımdan beri Bitdefender ve Windows Defender kullandım. Onlarca virüs taşıyabilecek dosya (özellikle korsan oyunlar) indirmişimdir ve genel olarak işlerini oldukça iyi yapıyorlar Windows Defender. Adam olana çok bile :D

Hocam hatamı düzellttiğiniz için sağ olun ben o zaman sanal makineda virüs ve anti virüs testleri yapayım.

Dosyaları silip Bitdefender kurdum bakacağım sonuca sonrasındada format atacağım.

Hocam biz daha o dosyanın virüs olup olmadığını bilmiyoruz ilk önce arkadaşların önerdiği anti virüsleri indirip test yapın virüs olup olmadığını anlayalım. Zaten siz VirusTotal'den taratmışsınız ve virüs demişsiniz %70 ihtimal false-positive

Hocam hatamı düzellttiğiniz için sağ olun ben o zaman sanal makineda virüs ve anti virüs testleri yapayım.

Hocam biz daha o dosyanın virüs olup olmadığını bilmiyoruz ilk önce arkadaşların önerdiği anti virüsleri indirip test yapın virüs olup olmadığını anlayalım. Zaten siz VirusTotal'den taratmışsınız ve virüs demişsiniz %70 ihtimal false-positive

Formatı bir şey çıkarsa atacağım zaten

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı