Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 5 Mart 2015 #21 @Eomer [Çözüldü] Virüs yüzünden Encrypted formatlı dosyalar nasıl çözülür? | Technopat Sosyal
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 5 Mart 2015 #22 Eomer dedi: Ne yazık ki aynı duruma şirketimde bende rastladım. İnternette çözüm olabilecek bir çok şeyi denedim fakat çözüm bulamadım. Şuan ki durumun bir resmini koyuyorum. Bana da yardımcı olabilirseniz sevinirim. Eki Görüntüle 54484 Genişletmek için tıkla... XP kullanarak siz zaten saldırganlara buyurun şifreyelin demişsiniz, daha ötesi mi var ?....
Eomer dedi: Ne yazık ki aynı duruma şirketimde bende rastladım. İnternette çözüm olabilecek bir çok şeyi denedim fakat çözüm bulamadım. Şuan ki durumun bir resmini koyuyorum. Bana da yardımcı olabilirseniz sevinirim. Eki Görüntüle 54484 Genişletmek için tıkla... XP kullanarak siz zaten saldırganlara buyurun şifreyelin demişsiniz, daha ötesi mi var ?....