QuasarWhisper Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 2.141 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Ocak 2024 #1 Data klasörüne erişim reddedildi dediği için bunu yaptım şimdi erişilebiliyor ancak bu herhangi bir zarar verir mi?
Data klasörüne erişim reddedildi dediği için bunu yaptım şimdi erişilebiliyor ancak bu herhangi bir zarar verir mi?
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.036 Makaleler 3 Çözümler 24 18 Ocak 2024 #2 QuasarWhisper dedi: Data klasörüne erişim reddedildi dediği için bunu yaptım şimdi erişilebiliyor ancak bu herhangi bir zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok ama dediğim gibi dosya yöneticisi kullan. Dosya Yöneticisi - Google Play'de Uygulamalar Bulut entegrasyonu ile hızlı, kolay kullanımlı ve eksiksiz dosya yöneticisi play.google.com Doğum gününüz kutlu olsun bu arada. Son düzenleme: 18 Ocak 2024
QuasarWhisper dedi: Data klasörüne erişim reddedildi dediği için bunu yaptım şimdi erişilebiliyor ancak bu herhangi bir zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok ama dediğim gibi dosya yöneticisi kullan. Dosya Yöneticisi - Google Play'de Uygulamalar Bulut entegrasyonu ile hızlı, kolay kullanımlı ve eksiksiz dosya yöneticisi play.google.com Doğum gününüz kutlu olsun bu arada.
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.412 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #3 QuasarWhisper dedi: Data klasörüne erişim reddedildi dediği için bunu yaptım şimdi erişilebiliyor ancak bu herhangi bir zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sorun olmaz. Android 13 kullanıyorum bende güncellemeleri kaldırdım.
QuasarWhisper dedi: Data klasörüne erişim reddedildi dediği için bunu yaptım şimdi erişilebiliyor ancak bu herhangi bir zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sorun olmaz. Android 13 kullanıyorum bende güncellemeleri kaldırdım.